Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » GTA 5 RP-ben hogy lehet...

GTA 5 RP-ben hogy lehet elképzelni egy Bannt?

Figyelt kérdés
FiveM szerveren Bannoltak ilyenkor milyen azonosítót tiltanak? IP cím vagy esetleg csak játék licensz? Ha megveszem újra akkor esetleg feltudnék menni? Igazából csak érdekel a menete,hogy lehet-e benne kiskapu.

2023. aug. 5. 16:41
 1/9 anonim ***** válasza:
A fiókod tiltják. Ha új fiókot regisztrálsz és arra újra megveszed a játékot visszamehetsz, de az elejétől kell kezdeni és természetesen a játék aktuális árát ki kell csengetni.
2023. aug. 5. 17:07
 2/9 A kérdező kommentje:
erre voltam kíváncsi köszönöm :D persze gondoltam erre is csak feleslegesen nem akartam megvenni még pont lenne egy másik alaplapom is,ha elvileg ip-re menne :D
2023. aug. 5. 17:13
 3/9 anonim ***** válasza:

" lenne egy másik alaplapom is,ha elvileg ip-re menne"

Az IP másik lappal is ugyanaz lenne, a MAC címed változna...

2023. aug. 5. 17:15
 4/9 A kérdező kommentje:
teljesen nulázott adatokkal hogyan? teljesen más géppel hogyan?
2023. aug. 5. 17:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Az IP-d a szolgáltatódtól függ, nem a gépedtől.
2023. aug. 5. 17:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Jah èrtem. Köszi:)
2023. aug. 5. 17:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Alaplap ip ban-t is lehet kapni de azt tudtommal maga a fivem tud adni.
2023. aug. 5. 17:36
 8/9 A kérdező kommentje:
valahogy nem sikerült pedig minden új fiók a steam,discord,fiveM..teljesen másik Rockstar fiókról van aktiválva a G2A-s key annyi,hogy a játékot nem töröltem vagy az számít?
2023. aug. 5. 18:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Most már a gép is teljesen új lett Semmilyen felhő alapú fiókba nem vagyok benne. A játékot megvettem újra teljesen más fiókra ilyen,hogy fordulhat mégis elő ez maga az érdekesség :D Annyira nem izgat csak maga a megoldása izgat inkább,hogy lehet így megoldani egy bann rendszert roppant érdekes dolog.
2023. szept. 10. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!