Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mért nem akar, el indulni a...

Mért nem akar, el indulni a játék ?

Figyelt kérdés

Marvel's Avengers Definitive Edition játékról lenne szó! (Game Pass verzió)

mikor indítanám, ezt írja ki. Marvel's Avengers jelenleg nem érhető el a fiókjában. ellenőrizze, hogy be van jelentkezve a store-ba, és próbálja újból. íme a hibakód, ha szüksége lenne rá 0x803f8001

gépem i7 9700k

16 gb ram

strix rtx 2070

2023. aug. 1. 13:42
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Gondolom az a baja amit ír, ez a játék nem része a GamePass nak.
2023. aug. 1. 14:25
 2/4 A kérdező kommentje:
akkor, mért lehetett le tölteni ?
2023. aug. 1. 15:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de a listában nem fogod megtalálni. Tavaly nyáron egy hónapig volt promóció, amikor kaptál 3 hónapnyi hozzáférést Game Pass Ultimate előfizetés esetén, de ezt is csak az egyesült államokban lehetett beváltani. Aki lepontozott meg rakjon már be egy linket arról, ahol írják, hogy elérhető ez a játék Game Pass on.

[link]

Ha benne lenne, akkor itt írnák.

2023. aug. 1. 18:46
 4/4 A kérdező kommentje:
de amúgy, mikor le jött el indítottam be is adta, a logót és aztán, se kép se hang. indítottam másodszor! akkor már, azt írta ki amit a ki írásomban is írtam.
2023. aug. 1. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!