Hol tudnék órákig laptopozni Pesten?
Mától dolgoznom kell a laptopomon (nem kötött időben).
A lényeg, hogy otthon nem tudok, mert iszonyatos lelki terror uralkodik (pedagógus vagyok, azért nem költöztem még el, de rajta vagyok).
Egyszerűen olyan durva a helyzet, hogy ott nem tudok fókuszálni.
Kávézókban nem illik 1-2 óránál többet lenni, ezért gondoltam a szabad levegőre. Viszont ugye ott nincs nagyon wifi meg konnektor, hogy töltsem a laptopot.
Azért fordulok hozzátok, hogy esetleg ti tudtok ilyen helyeket, parkokat, kávézókat, bármit?
Azt tudom, hogy pl. a Massolit kávézóban addig illik ott ülni, amíg más elől nem foglaljuk a helyet, de ha van szabad asztal, akkor bármeddig szívesen látják az embert.
A Magvető caféban egy órás az internet, utána rendelni kell megint.
A Mon Cheri kávézóban rengetegen szoktak tanulni/dolgozni, viszont nincs légkondi, és 1 óránál többet nem bírok ki mert patakokban ömlik rólam a víz.
Az ELTE Egyetemi könyvtár és a Szabó Ervin Könyvtár most zárva vannak augusztusban.
A Városligetben nincs konnektor.
Bármi megoldást szívesen fogadok, a lényeg, hogy minden napra kellene, de csak augusztus végéig.
Szabó Ervin Könyvtár, lehet van ingyen Wi-Fi.
Auchan-ban is tapasztaltam hogy van ingyen Wi-Fi, de ha könyvtárat találsz, ott csend is van. Ha ottani gépet használsz, ne maradj ott belépve és ne jegyeztess meg jelszót (remélhetőleg úgy is vannak beállítva hogy ne lehessen, de nem tudom)...
Temérdek hely van. Én azon sem problémázok, hogyha kávézóban-kocsmában vagyok sok órát. Olykor rendelve valamit is.
Léteznek különböző irodák is e célra, de az gondolom anyagilag kevésbé okés
Könyvtárak, miegymások is léteznek, meg hát már kb mindenütt van wifi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!