Androidos telefonról hogy lehet számítógépre képeket másolni?
Pedig USB kábellel megy. Csak előbb kösd össze a gépet és a telefont, másképpen nem fogsz tudni másolni...
Utána felugrik egy ablak, ott kiválasztod az adatátvitelt és másolsz.
Hát kéne mennie pedig. Na mindegy, megpróbálok alternatívát ajánlani:
Én resilio appal szinkronizálok a világon bárhonnan. De pl beállítható, hogy csak LAN-on menjen, csak töltéskor, stb. Nekem ez vált be leginkább. Van még sok egyéb ilyesmi progi (pl airdroid, foldersync). Nyilván úgy működnek, hogy be kell állítanod a gépen egy szerver programot, a telefonos appban pedig kiválasztani az elküldendő fájlokat, vagy mappákat. Tehát nekem a dcim mappa van beállítva, és akkor így mindig feltölti az új képeket gépre.
(Syncthinget nem ajánlom. Nem használható biztonsági mentésre, mert mindent szinkronizál, fájltörlést is.)
Ha csatlakoztatod a géphez, akkor a telefonon ki lehet választani, hogy milyen átviteli módot szeretnél (az értesítéseknél). Nem lehet, hogy csak az lett elállítva?
De néha csak a Windows hülye és pl. másik USB porttal működhet.
Én wifin (lan) szoktam a pc megosztott mappájába a telefonos total commanderrel +smb_plugin.
Vagy neten át FTP-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!