Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Androidos telefonról hogy...

Androidos telefonról hogy lehet számítógépre képeket másolni?

Figyelt kérdés
Régebben még sikerült, most ugyanazzal a telefonnal nem tudok USB kábelen keresztül másolni, nem találom azt a funkciót ami korábban mindig előjött. Helyette van egy alkalmazás amivel interneten keresztül megosztást kínál a telefon, de azzal 1 képet 10 percig másol aztán lefagy a Windows. Ez a telefon egy régebbi Xiaomi Redmi Note 5A Prime. Android verzió: 7.1.2 N2G47H

2023. júl. 31. 19:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Pedig USB kábellel megy. Csak előbb kösd össze a gépet és a telefont, másképpen nem fogsz tudni másolni...

Utána felugrik egy ablak, ott kiválasztod az adatátvitelt és másolsz.

2023. júl. 31. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát kéne mennie pedig. Na mindegy, megpróbálok alternatívát ajánlani:

Én resilio appal szinkronizálok a világon bárhonnan. De pl beállítható, hogy csak LAN-on menjen, csak töltéskor, stb. Nekem ez vált be leginkább. Van még sok egyéb ilyesmi progi (pl airdroid, foldersync). Nyilván úgy működnek, hogy be kell állítanod a gépen egy szerver programot, a telefonos appban pedig kiválasztani az elküldendő fájlokat, vagy mappákat. Tehát nekem a dcim mappa van beállítva, és akkor így mindig feltölti az új képeket gépre.

(Syncthinget nem ajánlom. Nem használható biztonsági mentésre, mert mindent szinkronizál, fájltörlést is.)

2023. júl. 31. 20:30
 3/5 Pelenkásfiú ***** válasza:

Ha csatlakoztatod a géphez, akkor a telefonon ki lehet választani, hogy milyen átviteli módot szeretnél (az értesítéseknél). Nem lehet, hogy csak az lett elállítva?

De néha csak a Windows hülye és pl. másik USB porttal működhet.

2023. júl. 31. 21:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Én pl. Bluetooth használok
2023. júl. 31. 22:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Én wifin (lan) szoktam a pc megosztott mappájába a telefonos total commanderrel +smb_plugin.

Vagy neten át FTP-vel.

2023. aug. 1. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!