Asztali gépeden van wi-fi?
Figyelt kérdés
2023. júl. 29. 19:15
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Volt, de visszaálltam LANra. Tisztább,szárazabb, biztonságosabb érzés.
6/10 anonim válasza:
Nincs, minek? Kábel van. Stabil, gyors, olcsó.
Van egy usb-s wifi vevőm amúgy egyéb/teszt eshetőségekre, de soha nem volt normál használatban.
7/10 anonim válasza:
Nem mindenkinek csak egy asztali gépe van. Vannak akiknek több asztali gépe is van és nem akarnak falat fúrni a másik szobába, hogy eltudják vezetni a többméteres LAN kábelt.
8/10 anonim válasza:
7-es, igazad van, azoknak sajnos marad a wifi. Érdemes 5GHz AC vagy újabb szabványt használni a 2,4GHz helyett, hogy legalább gyors legyen.
9/10 Pelenkásfiú válasza:
Nincs; de ha lenne, akkor se használnám.
Inkább vettem 15 méteres kábelt, amikor kellett. Most itt van mellettem a router. :D
10/10 anonim válasza:
Az 5 GHZ-vel az a gond, hogy oké, hogy gyors, de nagyon-nagyon nem szereti a távolságot, és az akadályokat. Pl. Ahogy kilépek a router szobájából, azonnal eltűnik az 5 GHZ, és ledob 2,4-re, és a 2,4 pedig megy az egész házban, és még az udvaron is van belőle. De az 5 GHZ csak a szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!