Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Régen volt olyan,hogy táska...

Régen volt olyan,hogy táska amibe sok mappát lehett beletenni.Mostanában van-e ilyen?

Figyelt kérdés
2023. júl. 24. 20:42
 1/3 anonim ***** válasza:

A Táska még az ősidőkben egy hálózati megosztott mappa jellegű dolog volt, azóta felváltotta más dolog.

Miért pont erre van szükséged? Minden mappába sok másikat lehet belerakni. Az NTFS limit 4,294,967,295 darab fájl, ennyit lehet egy mappába helyezni. Ha elérted a 4,2 milliárd darab mappát egy másikon belül, és kifogysz a helyből, akkor jelezd.

2023. júl. 24. 20:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem már nincs.

A táskát én legutóbb a Windows 98-ban láttam legutóbb. Vagy talán az XP-ben? De nem vagyok ebben biztos.

2023. júl. 24. 20:54
 3/3 Paczalos István ***** válasza:

Persze keress rá az aktatáska szóra, akkor 800-től már kapsz gagyit, a normálisabbak 18-20k-nál vannak.

Ha informatikára gondolsz, használj felhő meghajtót, és azt szinkronizáld egy pendzsóval. Ha szenzitívek az adatok, akkor titkosítsd a meghajtót/pendrive-t.

2023. júl. 31. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!