Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a konfigró...

Mit gondoltok erről a konfigról 1440p gamingre?

Figyelt kérdés

Alaplap: MSI MPG B550 GAMING PLUS

CPU: Ryzen 7 5800X

GPU: RX 6800

PSU: Chieftec Chieftronic 750W Gold

CPU hűtés: Cooler M. Sickleflow 140

RAM: Kingston Fury Beast 4x8GB

Display: Acer XV320QU

Case: NZXT H5 flow

2023. júl. 24. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az esetek nagy részében bőven.
2023. júl. 24. 23:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Tetszik. Jó választás ez a videokártya.

Azért van pár észrevétel.

A procihoz nem jár gyári venti. Kell egyet venned. BK007 környéke jó lehet. 34 esports is, akár az egy ventis változat.

Illetve jelenleg drágább, de hosszabb távon a fejlesztési lehetőség miatt jobban járnál egy B650, 7600X, DDR5 konfiggal.

Ami nekem még szórja a szememet a 4x ram modul. Ha esztétikára mész, és az a cél, hogy mindenképp feltöltsd a memóriafoglalatokat, akkor legyen így. De alapvető ajánlás, hogy nem segítí a rendszert, nagyobb eséllyel van gyenge láncszem, és ezért 2 modult ajánlunk. Tehát 2x16GB legyen inkább, ha lehet.

2023. júl. 24. 23:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Jajj b+ már látom, csak a proci alatt kerestem, de nem oda volt írva. Ok.
2023. júl. 24. 23:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen, én is gondolkodtam az AM5-ös procin és a DDR5 RAMokon de arra jutottam, hogy a következő néhány évben nem szeretném fejleszteni a gépet és így inkább veszem a régebbi generációs procit, mert abból a pénzből amit szánok rá jobban megéri.

És valóban, a 4db RAM modul csak az esztétika miatt fontos nekem.

2023. júl. 25. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!