Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Létezik-e olyan torrent oldal...

Létezik-e olyan torrent oldal ahol csak 5.1-es filmek vannak, ha igen akkor mi neve?

Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 12:32
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

Minek neked olyan torrent, ahol "kizárólag" DVD minőségű filmek vannak? Az az oldal nem is lenne túl népszerű. Manapság a divx-es filmeket 3-szor annyian töltik le, mint a DVD minőségűt.

Minden torrent oldalon van ilyen is, olyan is. Nem értem miért zavar ez téged.

2010. okt. 14. 12:51
 2/6 anonim ***** válasza:
32%
Mert egy DivX-es DVDRip nem lehet 5.1 kedves 1. válaszoló?
2010. okt. 14. 14:32
 3/6 anonim válasza:
56%
ha egy divx-es torrent nevébe benne van h 5.1 akkor 5.1es:D amúgy elsőnek abba igaza van h csak 5.1es dvd-s torrentoldalnak értelme nem lenne. én pl laptopon filmezek és fölösleges leszednem dvd-t. leszedem a divx-et azt kész.:D
2010. okt. 14. 15:04
 4/6 A kérdező kommentje:
csak 1 kérdés volt hogy ne keljen 1 adott filmet 20 helyen keresni hogy megtaláljam 5.1-ben.azért köszönöm.
2010. okt. 14. 15:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Hello kedves kérdező.

Én tudok olyan oldalt mondani neked www.bigtorrent.eu de regisztrálós ha ez nembaj.

Amúgy van ott sokfajta filmkategória.

Én is oda vagyok regizve és nekem eddig egyikkel se volt bajom.

2010. okt. 21. 13:04
 6/6 anonim válasza:

www.5.1torrent.com

tuti bejön:D

2010. okt. 26. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!