Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ödv pcvel való segitséget...

Ödv pcvel való segitséget szeretnék kérni fekete a képernyö és nemtörténik semmi milehet a gond ?

Figyelt kérdés
2023. júl. 16. 14:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Ennyi információ alapján BÁRMI lehet egy konnektorba dugástól egy lekapcsolt kapcsolón át kezdve egy hibás csatlakozáson és/vagy bármelyik alkatrész meghibásodásáig, stb.
2023. júl. 16. 14:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Nos vetem egy Gigabyte aorus elite v2 lapot benne egy ryzen 5 3600 cpu teamforce 3200mhz ram ment gondnélkül viszont elálitotam a biosban valamit és most felpörög leál ismétlimagát a piros led pedig a dramon ál néha átvált a cpura de nemtörténik semmi
2023. júl. 16. 14:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Reseteld a bios-t
2023. júl. 16. 15:36
 4/6 A kérdező kommentje:
gigabyte aorus b450 elite v2 az alaplapom és nemtudom hogyan a clr cmost probáltam hogykiveszem az elemet kihuzom árambol és össze érintem a 2 lábat de semmi esetlegesen a bios ujratelepitése megoldhatná ?
2023. júl. 16. 16:01
 5/6 anonim ***** válasza:
56%

Ezek utan inkabb vidd normalis szervizbe, ok talan megmentik.

Te meg miert piszkalod a bioszt ha nem ertesz hozza?

2023. júl. 16. 18:45
 6/6 A kérdező kommentje:
hát igazad van és köszi
2023. júl. 16. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!