Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

vettem vakon egy régebbi, gamer pc-t mi vízhűtéses! de nem tudom, milyen processzor van alatta nem szettem még le. a kártya rog strix 970 és ddr3 ramok vannak benne hűtő bordás összesen 40 GB.

a gond az hogy nem akar, el indulni! tudtam mikor meg vettem. az a gond hogy nem kap áramot! nem pörögnek fel a ventik, nem világit, az alaplap se semmi! táp hibás lehet? vagy rosszabb esetben, mi hiba léphet fel még tápon kívül?

2023. júl. 14. 18:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

csak meg kérdeztem tapasztaltabb, embereket erről! mielőtt szerelőhöz viszem. bocsi ha ezzel, a lelkedbe gázoltam! :)

csak tudod, mikor rá kötöttem a tápkábelt! és néztem, hogy egyik venti se akar pörögni. nem világit az alaplap konkrétan, semmi élet módot nem mutat a gép. és gondoltam, meg kérdezem tőletek. mert ha az alaplap ment tönkre, az nekem már kacifántosabb sajnos.

2023. júl. 15. 17:58
 12/15 A kérdező kommentje:

ja és a gép pedig...

i7 4790k vizesen

alaplap z97x gaming3

40gb vengance RAM 2x 16 és 1x 8

asus rog strix 940 4GB

2tb toshiba HDD

a gép 25 ezer ft volt! nem tudtam nem meg venni.

2023. júl. 15. 18:04
 13/15 A kérdező kommentje:
asus rog strix 970 4GB el írtam! sorry.
2023. júl. 15. 18:05
 14/15 Szirty ***** válasza:

"bocsi ha ezzel, a lelkedbe gázoltam! :)"

Semmi baja a lelkemnek.

Azért kérdeztem milyen válaszra számítottál, mert ha azt leírod hogy van egy géped, bekapcsolod és nem indul, majd megkérdezed mi lehet a baja akkor fel kellene merülnie benned hogy ebből nem lehet azt megmondani.

Én leírtam mit kellene tenni (ill. én mit tennék) hogy pontosabb infóhoz lehessen jutni a problémával kapcsolatban erre te azt válaszoltad hogy nem értesz hozzá.

Sakkmatt :)

Vidd el valakihez aki megnézi.

2023. júl. 15. 18:50
 15/15 A kérdező kommentje:
rendben! akkor én kérek el nézést :) még abban tudnál segíteni, hogy a meglevő gépemből ki veszem a tápot, és bele rakom a teszt gépbe. és ha a teszt gépbe, mondjunk a videokártya nem működik! akkor nem romolhat igy el a tápom? mert ugye, rossz alkatrésznek adok áramot.
2023. júl. 15. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!