Ha merevlemezek nélkül eladom a gépem, akkor kell előtte bármit is csinálnom?
Figyelt kérdés
Nyilván ha bennemaradnának a merevlemezek, akkor formázni kéne őket, de így van bármi teendő, hogy semmi személyes adatot ne tudjon kinyerni a következő tulaj? Rendes asztali gépről van szó.2023. júl. 12. 13:31
1/4 anonim válasza:
Ha nincsen benne más permanens háttértár (SSD, flash meghajtó) akkor nincs mitől tartani, nem tartalmaz - mezei ember által - kinyerhető személyes adatot.
2/4 anonim válasza:
A bios jelszó törlése (ha volt - főleg laptopknál kritikus).
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is így gondoltam logikusan, csak megerősítést szerettem volna.
2023. júl. 12. 14:39
4/4 anonim válasza:
Ja a BIOS jelszó fontos! Elfelejtett esetén nem megy a telepítés, nagy szívás. Vagy kilövöd, vagy megadod a vevőnek. Utóbbi egyszerűbb...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!