Melyik macbookot ajánlanátok nem Horror áron?
Figyelt kérdés
Olyan kéne amin tudok szerkeszteni képeket és jegyzetelni(ergo csak sulihoz hasznalnam) itthon van egy predator laptopom de azt tudjatok kifogja cipelni mindennap suliba majd munkaba:D.2023. júl. 12. 08:56
1/6 anonim válasza:
Az anyagi helyzetednek megfelelő - ezt ugye te tudod mennyit szeretnél rákölteni, mennyi a nem horror ár neked - legújabb gépet. Ezekre a dolgokra egy Macbook Air elég.
De akár regy iPad is megfelelő lehet.
2/6 anonim válasza:
Olyat vegyél ami már tönkrement, üzemképtelen. Azok jó áron beszerezhetők. Osztálytársak előtt lehet menőzni vele hogy neked drága macbookod van. :]
5/6 anonim válasza:
Erre a célra talán jobb lenne egy iPad, amihez ugyanúgy tudsz használni billentyűzetet és legalább nem lesz két ugyanolyan eszközöd (laptop) egyszerre. Az iPad Mini például alig nehezebb, mint egy telefon, mégis elég nagy rajzoláshoz, képszerkesztéshez, jegyzeteléshez.
6/6 anonim válasza:
Én nagyon tudom ajánlani az iPad-eket, imádtam rajta egyetemen jegyzetelni és valóban egy plusz billentyűzettel, minden lehet rajta ugyanúgy, mint egy laptopon.
Plusz képszerkesztéshez, ha veszel hozzá egy Apple ceruzát, határ a csillagos ég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!