Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért vagy mitől lassú laggol...

Miért vagy mitől lassú laggol a gépem???

Figyelt kérdés

Asus TUF Gaming FX506os laptopon van

Ryzen 7es 4800h processzorral

32GB DDR4 Rammal

Nvidia Geforce GTX1660ti videó kártyával

1,5TB SSDvel

Windows 11 home op rendszer

Mcafee vírusirtó program aktív előfizetéssel

Nincs semelyik egység leterhelve alig pár százalékos kihasználtság van folyamatosan és mégis olyan szinten laggol az egész gép hogy konkrétan használhatatlan

BIOSt át néztem

Korábban 5-6 másodperc alatt felállt a Windows bekapcsolásnál most minimum 30 másodperc kell neki

Programokat alig akarja elindítani és gyakran le is fagy

Csináltam rendszer visszaállítást is korábbi biztonsági mentésre ami után kb 3 napig működött jól de most újra elkezdte a gyatra működést

Procit és a VGAt is újra pasztáztam és portalanítottam is a gépet

Tehát amit lehetett mindent megcsináltam és mégis így működik nem értem miért!!!

2023. júl. 11. 07:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendszervisszaállítás után jól működött,akkir elég valószínű, hogy valamilyen szoftveres probléma van. Jobb lenne egy teljes újratelepítés. Bár gyanús, hogy a windows update telepít valami szarságot, amit nem kéne neki...
2023. júl. 11. 07:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Vissza állítás után igaz hogy működött de ami előtte volt Update azt nem telepítette újra és mégsem jó
2023. júl. 11. 08:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a mccaffet kikapcsolod, akkor is ilyen lassú?
2023. júl. 11. 11:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Tegnap újítottam meg mert 1 évig nem volt aktív

És sokáig nem is gond a géppel sehogy

Ment szépen

Úgy voltam vele lehetséges hogy vírus van a dologban

Ezért újítottam meg

De nem hozott sikert

2023. júl. 11. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!