Honnan tudom letölteni a FARMERAMA COINS HACK V 2.6 programot?
Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 16:31
1/18 anonim válasza:
dugulj már el!
Csalni bűn!
És egy ilyen fórumot csaláshoz használni pedig mégnagyobb bűn!
2/18 A kérdező kommentje:
Anyád duguljon el. Ez az oldal azért van hogy kérdezzünk, ami érdekel.
2010. okt. 17. 13:20
3/18 anonim válasza:
Ilyen nem létezik, valami kamu vírus vagy kémprogram...
4/18 anonim válasza:
ez nem csalás mert nekem megvan a coins hack v2,6 és nekem működik ha v.kit esetleg érdekel akkor írjon
6/18 anonim válasza:
Megmondod nekem hogy honnan tom letölteni azt a hacket amit mondtál...
7/18 anonim válasza:
vagy megadod az msn címed és ott átküldöd nekem ezt a hacket??? naon kéne
8/18 A kérdező kommentje:
Húú hát nagyon szépen kérlek /akinek megvan/ hogy valahogy vegyük fel a kapcsolatot(msn)...köszike!!
2010. nov. 6. 10:45
9/18 anonim válasza:
aki írta, hogy neki megvan, az igazán feltölthetné valahová, vagy elküldhetné, bár nem hinném hogy ilyenre sor kerül de azért hátha :D egyébként rossz tapasztalat az ilyenekkel, szerintem minden ilyen program fake, már kipróbáltam 5öt, fizetőseket, egyik sem működött, szerintem ez se fog, mert ezekkel csak másnak szerzünk pénzt, becsapnak mindenkit...
10/18 anonim válasza:
ha valakinek megvan legalább egy linket adhatna nagyon jó lenne énis már 45ös szintü vagyok de már nagyon nehéz és sehol nem lehet leszedni:S légyszí segíts
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!