Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem tudok belépni

Mit tegyek? Nem tudok belépni

Figyelt kérdés

Ma letöröltem az instagram alkalmazást, utána letöltöttem megint.. Hiába tudom a jelszavam meg a felhasználónevem nem enged belépni, mert elméletileg kiküldött egy biztonsági kódot sms-ben, de nem érkezik meg hozzám..Ellenben emailben megkapom a jelszóvisszaállító dolgokat.. De azzal sem megyek semmire mert annál is kódot kér.

Délelőtt 11 óta próbálkozom. Újraindítottam, letöröltem, letöltöttem újra, már mindent csináltam, de semmi.. Mit tehetnék? Tudom, van olyan opció, amikor az alapján is beenged, hogy küldök egy videót magamról emailben, hogy enyém az oldal, de az csak akkor működik, ha van rólam poszt.. én pedig nem szoktam posztolni semmit.

2023. júl. 8. 00:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Nemtom hat en ink irtam volna nekik egy emailt hogy nem jon sms es nem tudok belepni
2023. júl. 8. 02:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá, de gondolom arra egy csomó idő míg válaszolnak…ha válaszolnak egyáltalán
2023. júl. 8. 02:38
 3/4 anonim válasza:
Szia! Megoldódott azóta esetleg? Nekem sem jön SMS, sehogy sem tudok belépni a fiókomba…
2023. júl. 11. 14:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Alul ugye kiírja, hogy további lehetőségek, vagy valami ilyesmi. Arra rámentem, és utána, hogy támogatás kérése. Meg kellett adni egy elérhetőségi emailt, aztán kérdezte, hogy van -e kép rólam a fiókomban (nincs amúgy, csak a profilképem) itt rámentem, hogy igen. Kért rólam egy videót, amit az app vesz fel, de nem kerül ki sehova. Mondja, hogy fordulj jobbra, balra stb, hogy beazonosítson. Délutánra pedig küldött emailben egy kódot, amivel be tudtam lépni.

2023. júl. 11. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!