Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen laptopod ajánlanátok...

Milyen laptopod ajánlanátok átlagfelhasználásra?

Figyelt kérdés
Netezés, szövegszerkesztés, semmi extra. A felső keret 220ezer forint. Szeretnék egy erős gépet, jó kijelzővel. Ennyiért melyik a legjobb választás?

2023. júl. 7. 10:38
 1/6 szántóvető ***** válasza:
ha nem fontos a háttérvilágított billentyűzet: [link]
2023. júl. 7. 10:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a ajánlást. Jó dolog, ha van, de nélküle is elvagyok. A magyar billentyűzet viszont fontos lenne.
2023. júl. 7. 11:00
 3/6 anonim ***** válasza:
"Erőset", újonnan- ennyiért felejtsd el.
2023. júl. 7. 12:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Asus Vivobook-ok egész jók.

Nem egy erőmű, de az általad felsorolt dolgokra bőven elegendő.

2023. júl. 7. 12:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem néztem az árat, sem konkrét típust.

De ha teljesen átlag kell (internetre, diplomamunkát írni, stb):

Egy core i5 gép jó választás, 250GB SSB-vel, 15 inches méretben.

A 15 az nekem pl egy olyan méret mit könnyű hurcolni "táskaméret", de mégsem túl kicsi. Amúgy ezért ha jó tudom a leggyakrabban eladott méret világszerte. Szerintem 200 körül ki kell jönnie.

A világítós billt gondold meg. Én is az elsőnél így voltam mint Te. Aztán mikor sötétben más gépét használtam... megfogadtam hogy CSAK világítós bill. ezentúl. Még asztali géphez is azóta. Ezt gondold meg jól, általában utólag nem upgradelhető. Max egy USB-s LED-es "stekklámpával".

Mellesleg ha a használt nem derogál, csak a saját példám:

Én kb 1,5 éve egy (akkor) 3-4 éves 6 magos core i7 gépet vettem, egy DELL XPS15, Ebay-en 220e Ft-volt kb. Üzleti kategóriás gép. Full ALU ház (nem lemez, hanem mart vastag cucc). Majdnem olyan vékony összezárva mint egy régebbi Macbook Air. 5 órát bírja az akksija spórolósan. Azóta is tökéletesen megy. Ja és ebben már dedikált Nvidia GPU van (Asszem valami GTX 15xx), szóval már lightos játékra és videós munkákra is elmenne. És napfényben is használható iszonyat fényerejű kijelző. Ja és világítós bill :D

2023. júl. 7. 13:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Pl. ilyet - 160ezer:

[link]

2023. júl. 8. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!