Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Facebook csoportban hogy...

Facebook csoportban hogy lehet anonim posztolni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy kb hol kéne felajánlania az opciót, ahol bejegyzést írnál. Gépen nem adja ki a lehetőséget, telefonon böngészőből megnyitva se és alkalmazásből se. Próbáltam az appot frissíteni, letöröltem, újra letöltöttem, de semmi.

Tudom, hogy vannak csoportok, ahol az admin nem ad erre lehetőséget, de nekem egyetlen csoportban sem adja fel a lehetőséget, olyanban se, ahol napi szinten mennek ki anonim posztok, olyanban se, ami direkt az anonim posztolás végett lett létrehozva és csak elvétve vannak nem anonim posztok.

Nem garázdálkodtam egyetlen csoportban se, se admin, se moderátor nem tiltott soha, a facebook szabályzatát se szegtem meg soha, szóval valami "büntetésben" sem lehetek.... (nem vagyok kimondottan aktv amúgy, lehet ez a gond?)

Egyszerűen nem értem.

2023. júl. 6. 16:28
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs, és nem tudom az okát. Nincs rá megoldás egyelőre, vagyis te nem tudsz vele mit csinálni, csak várni hátha egyszer megjelenik neked is az opció.
2023. júl. 7. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!