Tálca helyreállítása számítógépen?
Figyelt kérdés
Valamit elnyomtam véletlenül és alul a tálca átugrott a képetnyő jobb oldalára vastagon. Le tudom húzni egérrel lentre, ahol volt, de túlságosan vastag. Nem olyan lapos amilyen volt és így kitakar sokmindent. Van rá lehetőség, hogy újra lapos legyen, mint volt?
Rákerestem sok oldalon, de nem találtam konkrét megoldást. Esetleg ért itt hozzá valaki?
(Windows 7)
2023. júl. 4. 22:06
1/4 anonim válasza:
Húzd le lentre, majd vidd a mouse nyilát a legszélére, és tartsd lenyomva a bal egérgombot, és úgy állítsd be a szükséges vastagságát.
2/4 A kérdező kommentje:
Már próbáltam. A vastagságot csak felfelé lehet húzni, lefelé nem engedi.
2023. júl. 4. 22:21
3/4 anonim válasza:
A legkisebb méret az egy csíknyi. Szeretnéd teljesen eltüntetni?
Ha jobb egérgombbal rákattintasz, akkor a "tálcabeállítások" menüben be tudod állítani a többit, automatikus elrejtés, ilyesmi.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem szeretném eltűntetni teljesen. Csak arra a vékony csíkra szeretném visszaállítani, ahogy eredetileg volt.
2023. júl. 4. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!