Hol találni az Equalizert, beállítást a WIN 10 op, rendzeren?
Figyelt kérdés
Hangerőszabalyzás témában keresem a számítógépen,, de egyszerűen nemtalálom sehol,,
Van egyáltalán olyan WIN 10 rendszernek?
2023. júl. 3. 08:08
2/9 anonim válasza:
A hangkártyád driverében lehet ilyen funkció.
3/9 A kérdező kommentje:
Hú , az hollehet🤔
2023. júl. 3. 09:26
4/9 A kérdező kommentje:
Soseszerettem win 10 meg tarsait, még azsincs,
XP és a Win7 jó vot!
2023. júl. 3. 10:01
5/9 anonim válasza:
Az alábbi topik:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak..
#1-es hozzászólásának 2. bekezdésében felsoroltam pár hangszínszabályzó programot, illetve leírtam, hol érhető el a hangszínszabályzás Windows 10 alatt.
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Vezérlőpult-ban elkezded beírni "hang", megjelenik>>>rendszerhangerő beállításai/hangszórók/bővítmények... itt van néhány lehetőség. (fiziológiai hangerő kiegyensúlyozás pl. stb.)
Ez a win saját beállításai.
Ha van a hangkártyádnak drivere, akkor azon belül kell szaszerolni.
8/9 anonim válasza:
Jobb oldalt a tálcán általában rejtett elemek között lehet a driver ikonja, oda szokott "elbújni". Lehúzod ballal, akkor mindig ott lesz.
9/9 A kérdező kommentje:
Okés, Holnap még próbálkozok, akkor leszek otthon,
2023. júl. 3. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!