Androidos fülessel rá tudok csatlakozni a gépre?
Szóval vettem egy Bluetooth-os fülest néhány napja és észrevettem, hogy sem a laptopom, sem az asztali gépem nem találja meg. Sajnos utólag láttam, hogy rá van írva a dobozra, hogy "works with android". Ez nekem eszembe sem jutott, mert rengeteg Bluetoothos fülesem volt, nem gondoltam, hogy van ami nem jó gépekkel, gondoltam Bluetooth az Bluetooth.. :D
Arra gondoltam, hogy visszaviszem, de nem tudom az elég indok-e, hogy nem megfelelőek a paraméterei. Van valami megoldás gépen, amivel tudnám használni?
Nem vagyok képtelen, más fülesek jók a gépeimhez, és ez a füles pedig jó a telefonomhoz, egyszerűen mikor párostani akarom, a gépek nem találják a fülest, és mint mondtam rá van írva, hogy "works with android".
Elhiszem, hogy valahol ki kell élni, hogy ledegradálhass másokat, de ha csak ez a cél, akkor ez nem a Te platformod, ez egymás segtségére van. Ha nem javasolsz normális megoldást akkor meg nem kell válaszolni.
Igen, viszont közben megoldódott a probléma. Szerintem a füles egyszerre csak egy eszközzel tud párosítva lenni. Amint a telefonon rányomtam, hogy felejtse el a fülest, törölje a párosítást, mintha sosem csatlakoztattam volna őket össze, felismerte a laptop?
Ez lehetséges, hogy a termék egy eszközt tud elmenteni?
Köszönöm a segtséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!