Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért szaggat a videó/film nézés?

Miért szaggat a videó/film nézés?

Figyelt kérdés

A szaggatás, akadás, bufferelés akkor van, amikor videó/film nézés mellett bármi mást csinálok. Például Facebook. Ez azóta van, mióta a Windows 11 települt a gépemre. Windows 10-el nem volt ilyen problémám. Újra megvettem a Windows 10-et, feltettem, a hiba nem jött elő. Itt azt gondoltam, hogy lehet maga a rendszer volt buggos. Így hát amikor megkérdezte, hogy szeretném-e 11-re lefrissíteni, akkor igennel válaszoltam. A probléma újra előjött. Csak nekem ilyen? Mit lehet tenni ellene? Miért csinálja? Olyan, mintha egy felületre összpontosítana mindent, a többire meg minimálisan.

Előre is köszönöm mindenkinek! :)

2023. jún. 27. 01:21
 1/3 anonim ***** válasza:
88%
Próbálj neg energia profilt váltani
2023. jún. 27. 02:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hardveres gyorsítást szokták variálni a böngészőnél. Vagy be, vagy ki. Általában a ki segít.
2023. jún. 27. 14:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A legelső válasza mintha segített volna. A másodikat még nem próbáltam ki, de igyekszem azt is. Mindenkinek ment a zöld kéz!:)
2023. jún. 28. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!