Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hdd-t lehet a következő...

Hdd-t lehet a következő csatlakozóra kötni?

Figyelt kérdés

Sata adat kábelnek megvan a helye,viszont a tápkábel helyét nem találom csak ezek a kábelek jönnek ki a tápegységből:

[link]

2023. jún. 26. 10:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Megtudnátok mondani,hogy hol keressem a molex csatlakozókat?

Műszaki analfabéta vagyok sajnos.

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. jún. 26. 13:36
 12/16 anonim ***** válasza:

Én a helyedben nem az alaplapon keresném...

A tápegységeden lesz az.

Ilyen:

[link]

2023. jún. 26. 14:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Semmilyen molex csatlakozó nem kell. A tápegységről a SATA tápkábelt csatlakoztatod a HDD-hez. Utána amit #10 irt azt az adatkábelt csatlakoztasd a HDD-hez és az alaplaphoz.
2023. jún. 26. 14:20
 14/16 P.O.C. ***** válasza:

Ennek a háznak egy elkülönített részén van a táp és merevlemez helyek. Most meg nem mondom hirtelen mi a megoldás neve. De sok ilyen ház van a jó kábel menedzselhetőség miatt.

Mint pl ez: [link]

Tehát a tápegységek a többi kábelei akkor lesznek hozzáférhetők, ha a túloldalt a másik takarólemezt is leszeded.

Ott még lenni kell 6 db -nak is ahogy előttem is írják.

A kis szerelő nyílássokon tudod átdugni az alaplap oldalára.

De általában erre sincs szükség, hiszen itt vannak a meghajtó helyek is. Ide megy a 3,5" -os vinyó és a 2,5" -os SSD is. Tehát inkább a SATA adatkábelt kell majd átdugni erre az oldalra.

2023. jún. 26. 16:29
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek,akkor leszedem a másik oldalát is.
2023. jún. 26. 17:33
 16/16 A kérdező kommentje:

Oké,a megoldás megszületett.

Mindenkinek köszönöm!

Kedves 14-es valaszoló igazad volt a másik oldalt lebontva előszedtem egy köteg mindenféle csatlakozóval ellátott vezeték.

Nagyon köszi, mégegyszer!

2023. jún. 26. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!