Hogyan lehet PC-ről fényképezőgépre filet másolni?
Figyelt kérdés
Van hozzá valamilyen program? Windowsban átdobni nem tudom a beillesztés pedig nem aktiv(szürke).2008. dec. 30. 17:58
1/7 anonim válasza:
Kell hozzá egy kártya író-olvasó. Abba beledugod a kártyát, és rámásolod a képeket a pc-ről. Egyre kell figyelni, a másolt fájlok neve megegyezzen a fényképezőgép által készített képek nevével. Sorszáma meg növekvő legyen. Pl: p1000 a neve és 50-51-52 stb a sorszám. Nézd meg előbb a kártyádon lévő képek nevét, és ahhoz igazítsd a másolandókat.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem képet akarok hanem filet(.txt) egy üres SD-kártyára, de nincs kártyaolvasóm sajon, csak kábel és a gép.
2008. dec. 30. 18:22
3/7 anonim válasza:
Én csak író-olvasóval másoltam rá, és töltöttem le róla. Fényképezőgépen keresztül még nem próbáltam fájlmásolást. Az usb-s zsinórt élből eladtam, és vettem egy író-olvasót, mert gyorsabb. Total Commanderrel próbálkozz! Ha megjelenik a gépben lévő kártya mint meghajtó talán így is megy. Mint pendrive-ként használnád a kártyát...gondolom nincs pendrive-od.
4/7 A kérdező kommentje:
2008. dec. 30. 19:19
5/7 anonim válasza:
ilyesmire megoldás lehet az is, hogy "biztosítva van a kártya"...ennek a végére járhatsz azzal, ha kiveszed a kártyát, és a rajta lévő kicsike fehér (legalábbis az én kék SD-kártyáimon fehér) színű "kapcsolót", ami a szélén található az érintkezők mögött, egyszerűen átkattintod a másik lehetséges helyzetébe! remélem ez a nyitja a problémádnak és sikerrel jársz!
6/7 anonim válasza:
Valahogyan a CHDK-t is rátetted a kártyára, ugyanúgy tedd a scriptet is :) Canonokat ahogy ismerem, nem szeretnek Pendrive-ként működni, így ez nem fog menni. Mindenképp kártyaolvasó kell.
CHDK-t magát amúgy feltetted a gépre már, működik rendesen?
Mert alap dolgokat tudok segíteni esetleg vele kapcsolatban, én használom.
7/7 anonim válasza:
nekem samsungon van és 1 gigás kártyával(fényképező) van mellé 4GB-s pendrájv és azzal hurcolászom a játékokat csak az a bajhogy a kicsi játékok ami rámegy a fényképezőre nem lehet lejátszani és még ez mellé egy gigás MP3 szinte csak játék van a 6GB-men fél giga zene MP3-n meg kb 150 mb kép ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!