Létezik olyasmi, hogy egy mobilszámhoz két SIM kártyát adjanak?
Figyelt kérdés
Praktikus lenne, mint a pótkulcs.
Állandóan otthon felejtem a telót (és úgy általában bármit), érkezik az Alzheimer,
engem meg szidnak. (miért hagytad otthon, én meg itt aggódok, elérhetetlen vagy,
direkt nem veszed fel...és stb)
Az egyik teló olyasmi lenne, ami csak mosáskor, vagy az utcai használat esetén/idejére lenne kiszedve az éppen aktuális kutyasétáltató rongyaimból,
a másik meg az ú.m. "repi", a lakásban maradó.
Megoldható?
(nyakbaakasztós módi kipróbálva: még kulcsra sem válik be)
2023. jún. 21. 15:30
2/4 anonim válasza:
Ha Telekomos vagy, MultiSIM. ( [link] ) A többi szolgáltatónál, ha jól tudom, nincs ilyen.
3/4 A kérdező kommentje:
#1 Szedem, de az én agyi teljesítményemre még/már orvosok se tudnak hatékony megoldást.
#2 Jelenleg a DIGI előfizetőjeként kerültem át a Vodához.
2023. jún. 21. 15:54
4/4 anonim válasza:
Nagyon egyszerű, kiírod a bejárati ajtóra az elindulás előtti feladatokat. Tűzhely elzárása, telefon, kulcs, pénztárca, bérlet. És meg van oldva, semmit nem felejtesz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!