Volt olyan windows amire jó így visszagondolni nosztalgiaként?
Haladni kell a korral ezzel nincs is semmi baj.
Valamiért most újabban előjön bennem a nosztalgia. (xp meg a 7)
A 8.1 meg a pro se volt olyan rossz. Valamiért mégse volt már az mint az előző 2.
XP tudott negativ meglepit okozni pl lefagy váratlanul. Most úgy emlékezhetünk így vissza mint egy pozitív élmény de akkor baromi idegesítő volt. :)
A 7tel nagyon jó tapasztalásaim voltak. Külön tetszett hogy az időjárást az órát lehetett kirakni a főképernyőre meg lábjegyzeteket.
A baj mostanság hogy nincs támogatottság a 7re. (frissítés)
Nekem a legemlékezetesebb a win98. Azért ez, mert az első számítógépemre az volt telepítve. Nehezen akartam lecserélni, mikor számítógép boltban az XP-t ajánlották, de utána rájöttem, hogy az is milyen jó volt. Mindkettőt nagyon szerettem.
A következő, mint mások is írták, a win7 volt, ami nagyon jó volt.
"Azért a változások közt ott van a klaviatúra fejlődése"
Köszönöm, hogy megkacagtattál. Rég nevettem ilyen jót. A klaviatúrákon a mái napig szerepel a Scroll Lock billentyű, amit utoljára az 1990-es években a MsDOS 6.22 alatt használtam, ha a megnyitott txt fájl nem fért rá egy képernyőre.
"Azért a változások közt ott van a klaviatúra fejlődése"
Ez csak részben igaz, ugyanis nem osztogatnak hanem fosztogatnak.
Win98 - XP időszakban olyan asztali gépem volt amit Fn+P billentyűvel lehetett bekapcsolni, ezt támogatta a bios is és a billentyűzet is, úgyhogy hiába sétált át a billentyűzeten a macska, nem kapcsolt be.
10 éve az intel 4000 gépemen már nem lehetett választani, vagy bármelyikre felébredt vagy egyikre se.
A tavaly vett AMD 5000 gépem már egyáltalán nem hajlandó billentyűzetről /egérről bekapcsolni. :(
úgyhogy legfeljebb klaviatúra VISSZA-fejlődés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!