I5 6500nak melyik a max videokártya? Amit ki is tud hajtani
Figyelt kérdés
2023. jún. 19. 20:46
1/13 anonim válasza:
FHD édes kevés, mindegy milyen VGA van mellette.
2/13 A kérdező kommentje:
Fhd ra keves?
2023. jún. 19. 20:59
3/13 anonim válasza:
Igen, emeld 2K-ra.
Oda mehet mellé egy RX 6700XT esetleg. De csodát ne várj tőle.
4/13 A kérdező kommentje:
Nekem eleg a FHD 😁
2023. jún. 19. 21:26
5/13 anonim válasza:
A CPU viszont nem kér belőle, cseréld szerintem a komplett PC-t.
Most az AM4 nagyon olcsó.
6/13 anonim válasza:
GTX1070 felé felesleges menni, már azt sem bírja "kihajtani".
7/13 anonim válasza:
Nem a kihajtással van baja, hanem mert 1% és 0.1% miatt élvezhetetlen lesz.
Most mindegy, hogy 1050Ti-t raksz mellé vagy 2070-t...
8/13 anonim válasza:
Amúgy hagyjuk már ezt a FHD-ra kevés dolgot... valaki említsen már egy játékot ami játszhatatlan lenne vele FHD-ban, mert annyira gyenge a proci.
9/13 anonim válasza:
Mondjuk azért fura lenne, ha 7-8 éves, akkor középkategóriás CPU-nak nem jelentene gondot egy mai AAA-s cím.
A BF2042 esetében is már hatalmas különbségek vannak különböző generációs Ryzenek között, a Skylake pedig azért még egy 1600-tól is bőven alulteljesit.
Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy miért veszünk manapság 5600-t, meg 13600-t játékra...
10/13 anonim válasza:
Én mit írtam? Azt, hogy nincs olyan ami játék játszhatatlan lenne vele... logikus, hogy egy újabb proci jobban teljesít, de azért azt mondani pl a 6500ra, hogy FHD-ra alkalmatlan az még meredek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!