Aktiválja a Windowst. Aktiválja a Windows rendszert a Gépházból. Vízjelet,hogy tudom eltüntetni?
Figyelt kérdés
Mindig látszik és rettentően idegesítő.2023. jún. 17. 21:10
1/12 anonim válasza:
Aktiváld a windowst és akkor eltűnik. Más módja nincs.
3/12 qkker1 válasza:
Aktiválod a Windowst, lehetőleg legálisan.
4/12 Thunderfairy válasza:
Éljen a Linux. Mindörökké. Ámen.
5/12 anonim válasza:
Egy szürkeimportos féllegális kulcs 2000ft :D
Nemáár :D
7/12 anonim válasza:
#5 Egyszer vettem ilyet, működött fél évig.
8/12 anonim válasza:
Én egyszer vettem ilyet, (10 pro és nem volt 2000 forint sem).
Ennek már több éve. Azóta újra is lett rakva a gép, de mai napig probléma nélkül megy
9/12 anonim válasza:
#7 rossz helyen vetted. Egyetértek a #8 al, nekem több is van a fő gépem most 4.éve megy ilyennel és még újra telepíteni sem kellet. Még egy Klónozást is kibirt. Korábban 2,5" SSD-n volt a rendszer, és klónoztam M2 SSD-re.
10/12 anonim válasza:
Nekem az újratelepítés amiatt volt, mert particionálva volt a gépem és volt rajta linux is.
Semmi fontos adat nem volt rajta. Itthon voltam, ráértem, formáztam a teljes lemezt és újra raktam. Nem volt rá különösebben szükség, semmi probléma nem indokolta. Kb 3 évvel az aktiválás után újra raktam. Ennyi történt igazából, de valóban semmi nem indokolta a dolgot. Nem fagyott, nem volt vírusos, nem bugolt, tényleg semmi egyéb gond nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!