KDE Plasma breeze-dark témáját hogyan tudom átszerkeszteni, hogy az átlátszóság átlátszóbb legyen?
Figyelt kérdés
Alapból kb úgy néz ki, mint a Windows 10 áttetsző részei (ha a blur be van kapcsolva), nekem viszont átlátszóbb kellene, hogy ne nagyon sötétítse a panel és egyéb átlátszó részek hátterét. Fontos, hogy nem a blur effektre gondolok, az témától függetlenül állítható a Plasmában, én az átlátszóságot szeretném növelni, hogy ne legyen annyira sötét a panel és a menük háttere. A témához vannak config fájlok, meg is találtam, de abban hiába módosítok bármit is, nem változik, pedig módisítás után átnyomok másik témára, aztán vissza, de ugyanaz, ha kijelentkezek, aztán be, akkor is változatlan. Elvileg a contrast résznél lenne, de mondom, hogy nem változik.2023. jún. 14. 21:51
1/1 Tom Benko válasza:
Elég lenne csak az ablakkezelőt újraindítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!