Grafikus szakma tanulás otthon?
Hello röviden megpróbálom összefoglalni a kérdésem .
21 éves fiú vagyok , idén kezdtem el dolgozni egy gyárban napi 8 órában . Nem nehéz munka és helyben is van szóval jó választás volt azonban hamar rájöttem ,hogy később szeretnék valami olyasmivel foglalkozni amit szeretek is csinálni .
A videó vágás , képszerkesztés és logó tervezés érdekelne . Nincs semmi tapasztalatom bennük egy párszor használtam az Adobe Premier Pro-t , Photoshop-ot illetve Illustratort de csak kíváncsiságból . Munka után lenne ambícióm és időm ezt tanulni és gyakorolni hosszú időn át .
Aki ezzel foglalkozik vagy van tapasztalata ilyen téren mit tudna mondani ,hogy lehet elkezdeni tanulni illetve lehetséges-e egyáltalán otthonról ezek közül valamit elsajátítani ?
Hiába a lepontozás, #2-nek igaza van. A grafikusi szakmához szükséges bizonyos mértékű háttérismeret (elmélet), illetve nagy fokú kreativitás. A grafikai szoftver igazából csak az eszköz hozzá.
Nem lehetetlen otthon megtanulni, de mint minden kreatív szakmában, itt is nagyon sok múlik a tehetségen. Ha az megvan, akkor semmi akadálya, hogy grafikus legyél. Bár betörni a piacra nem lesz egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!