Tulajdonképpen mi az az SAP? Állásra jelentkeztem, és azt írják SAP ismerete. Én dolgozom ilyennel, de mégsem az. Hogy van ez?
Vevőszolgálati munka, rendelések kezelése egy rendszerben.
Az eddigi munkahelyeimen is ezt csináltam, de mindenhol más rendszerrel dolgoztunk, mások voltak a funkciói, kezelése stb.
Én azt mondtam, hogy van ilyen ismeretem. Megnyitom a gépet és bejelentkezésnél rá van írva "SAP sign in" "CRM" stb.
Láttam ők mivel dolgoznak.. és az a rendszer, amit ők használnak teljesen más, máshogy néz ki, mások a funkciók stb.
Most akkor van SAP felhasználói ismeretem vagy nincs?
Tulképpen igen. Vállalatirányítási rendszerek ismerete.
A lényeg...HA már dolgoztál ilyen egymásra épülő, jelentésadó-lehívó-adatbáziskezelő,...stb rendszerrel akkor jelentkezz nyugodtan.
Mint írtad is, UGYIS m inden cég mást vagy máshogyan használja.
TE viszont már használtál "ilyet", ha nem is ugyenezt, így ismered a rendszert és könnyen átlátod és megérted az adott cég általi használatot és/vagy kezelőfelületet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!