Mit lehet ilyenkor csinálni?
Figyelt kérdés
Letöltök netről apk fájlokat (egyiksem vírusos). Le is tölti majd rányomok és azt írja ki hogy az Android rendszer folyamatosan leáll és kidob. Amikor telepíteni kéne. Tömörítem hogy de úgy sem működik. Letöltöttem egy kicsomagoló alkalmazást de úgy sem viszi. Nagyobb, kisebb, régi és új fájlokkal is ugyanezt csinálja.
Android telefonom van.
Mit lehet tenni?
Kérlek jól magyarázzátok el mert én ebben nem vagyok a legjobb és nem igazán tudtam hogy ilyen létezhet.
Kérem aki tud segítsen
2023. jún. 7. 15:03
1/4 anonim válasza:
A play store pedig azért nem jó, mert..?
2/4 A kérdező kommentje:
Mert például vannak olyan alkalmazások amik nem elérhetőek ott. Vagy egy játék túl nehéz ezért szeretnék sok pénzt kapni benne hogy könnyebb legyen. De inkább az előbbi
2023. jún. 7. 15:14
3/4 anonim válasza:
Írj az app fejlesztőjének és tőle kérj tanácsot.
4/4 anonim válasza:
szerintem a letöltött fájl sérült.
ugyan jó későn írom, de próbáltad máshonnan letölteni?
voltak appok amit nem tudtam letölteni a googleplayben mert régi a telefonom. az aptoide nevű googleplayhez hasonló app áruházban sikerült leszednem, tanácsként mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!