Hogyan menthetem le az adatokat?
Figyelt kérdés
8 éves laptopom megadta magát, hallom, hogy bekapcsol, 2 billentyű gomb is világít, de a képernyő sötét. Számítottam rá, mert az akksija és a wifije se volt jó már, de az adataimat még nem mentettem le. Hogy úszhatom ezt meg viszonylag olcsón, mondjuk 30 e alatt?2023. máj. 31. 09:55
1/4 anonim válasza:
Ingyen kiveheted belole a wincsit.
2/4 Szervizmérnök úr válasza:
Tudok olyan idős asszonyról, akik egy beépített laptopakkut kicserélt, tehát ami megbontást igényel.
Igaz, hogy közben elakadt és telefonon kért segítséget, én kikerestem típus szerint a Youtube szétszedős videót, az alapján közvetítettem, hogy mit csináljon (eltántorítani nem lehetett).
Ezek után egy HDD / SSD? Ne vicceljünk...
3/4 anonim válasza:
Ha elárulod a "8 éves laptop" pontos gyártóját és típusát, akkor jó eséllyel lehet hozzá találni szervizkézikönyvet/szétszerelési leírást, amely alapján könnyen szétszedheted a laptopot és kiszerelheted a merevlemezt, amit berakhatsz asztali gépbe/másik laptopba/külső 2,5"-os, USB-s mobile rackbe, így lementheted az adatokat.
4/4 pcpsx válasza:
Vedd ki a winyot és tedd egy másik gépbe....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!