Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ps4 vagy Nintendo switch-et...

Ps4 vagy Nintendo switch-et érdemes venni?

Figyelt kérdés
2023. máj. 29. 20:32
A kérdező szavazást indított:
PS4
Nintendo switch
6 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
44%
egyértelműen ps4
2023. máj. 29. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Két külön célra gyártott gép, szóval elég érdekes összehasonlítás.
2023. máj. 29. 20:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mivel én imadom a Nintendo játékokat ezért én switchet vennék. Neked kell eldönteni hogy mit szeretnél játszani.
2023. máj. 29. 22:40
 4/4 anonim válasza:
Nekem van mind a 3 konzol gyártótól gépem itthon. Ha olcsón szeretnél sok játékot akkor Xbox Series S és Gamepass Ultimate előfizetés. Ha Sony exkluzívokat szeretnél akkor PS4 + azért ott a VR is és versenyezni abban elég jó élmény, már ha bírod és nem hányat meg. A Nitendot hagytam utoljára mert nekem az a kedvencem, ott van a sok jó exkluzív. (rohadt drága de tatrja is az árát ha tovább adnád/elcserélnéd) Utána ott a hordozhatóság is és akkor olyanokat játszhatsz, hogy Skyrim meg Witcher 3 és Subnautica esetleg No Man's Sky. Persze a grafika nem üti egy PS4 pláne nem a Series S szintjét de kis képernyőn hordozva nem tűnik fel. Árban PS4 a legolcsóbb utána a Series S és a Nintendo a legdrágább, viszont ha használtan veszel akkor tudsz kifogni jó darabokat. :D
2023. jún. 30. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!