Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem ki a pénzem...

Hogyan vegyem ki a pénzem 365Bet-ről?

Figyelt kérdés

Kiszeretnék venni egy bizonyos összeget, de amikor rámegyek hogy "kifizetés" akkor azt írja ki hogy "jelenleg számlája ezen része korlátozás alatt jár." Ezt miért írja ki? Vagy csak valami technikai probléma van náluk és azért nem tudom még kivenni?

A segitséget nagyon köszönöm.

2023. máj. 29. 10:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak nyereményt tudsz kivenni. Ha befizettél és azt még nem játszottad meg, vagy bónusz egyenleg, azt nem lehet kivenni, csak miután játszottál vele és nem buktad el.
2023. máj. 29. 10:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Vagy lehet még igazolnod kell a személyazonosságod.

Ügyfélszolgálat tud felvilágosítást adni.

2023. máj. 29. 11:11
 3/8 A kérdező kommentje:
2 ezret töltöttem fel, most 4800-ba vagyok. Már teljesen zöld az a kis csík ami számolja mennyit játszottam meg. Ki kéne tudnom már venni ezek szerint de nem engedi és semmi infó morzsát nem ad hogy mi hiányzik még.
2023. máj. 29. 11:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Személyazonosságom? Ha nem fogadták volna el akkor nem is játszhatnék, vagy hogy érted?
2023. máj. 29. 11:33
 5/8 anonim válasza:

Feltöltötted már a megfelelő dolgokat? Személyi igazolvány etc?

Amíg nem töltesz fel mindent a hitelesítéshez, addig enged játszani de kivenni nem tudod a pénzt.

2023. máj. 29. 12:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen,a személyi volt a gond. Viszont van valami postai pvc vagy micsoda, azzal mit csináljak? :D
2023. máj. 29. 15:06
 7/8 anonim válasza:
Semmit nem kell vele csinálni:D
2023. máj. 29. 15:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Szuper akkor, kb mennyi idő mire le ellenőrzik a beküldött képeket? :D
2023. máj. 29. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!