A Sony Playstation Magyarország miért nem válaszol újból ?
Kaptam egy érthetetlen választ, hogy ők nem tudják, hogy a DC Universe Online miért tűnt el a PS Store-ból, nem tudják, hogy mikor lesz ismét elérhető, majd közölték, hogy nem elérhető a régióban.
Erre megkérdeztem, hogy mekkora területet neveznek régiónak, hány régió létezik, Európa országai ugyanabba a régióba tartoznak-e, erre ezekre a kérdésekre nem képesek válaszolni. Még annyit sem, hogy nem tudjuk megmondani. Most akkor kitől kérdezzem meg ? Milyen dolog ez, hogy telnek a napok és nem válaszolnak ? Megkérdeztem mégegyszer, akkor se válaszolnak.
Vajon mi késztet egy ügyfélszolgálatot arra, hogy ne legyen segítőkész ? Hát az lenne a dolga, hogy segítsen.
Nekem az Xbox nem szimpatikus, meg ugye, ha vennék, akkor a meglévő trófeákat, mentéseket nem lehet átmásolni, amiknek az összegyűjtése évekbe telt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!