Szeretnék egy laptopot amin elfut egy két játék, ez jó lesz?
Leszőgezném hogy kicsit se értek a laptopokhoz szoval ha valami hülyeséget írok azért elnézést, laptopot szeretnék venni, nem kizárolag játszás céljábol de szeretném ha a Minecraft illetve a Roblox meg az ehhez hasonló játékok elfussanak rajta, nekem akárhányszor volt laptopom, ezek a játékok mindig laggoltak, fogalmam sincs milyen laptopok voltak azok..kinéztem magamnak most egyet amit szívesen megvenné
Erről lenne szó: [link]
Ezen a laptopon elfutnak ezek a játékok?
Az IdeaPad a legalja a "gamer" laptopok között. Nyilván van mindegyik gyártónak szar szériája, de a Lenovo nem véletlenül a legolcsóbb (3 Lenovo laptop tulajaként mondom).
eMAG-ról/eMAG-on keresztül nem ajánlom a vásárlást, nagyon hulladék az ügyfélszolgálatuk és a garanciáztatás. 30 napon belül szó nélkül visszaveszik a termékeket, de utána ha elromlik és még garanciaidőn belül van, akkor szerencsejáték az egész ügyintézés (vagy bejön, vagy nem).
10 ezerrel drágább, de kb. 25%-al több teljesítmény [link]
Azért az RTX 3050Ti és a 6 magos Ryzen fényévekkel jobban megéri mint a 1650 meg a 4 magos i5.
2) [link]
Kérdező kérdés milyen játék..240-ért nem rossz vétel.
240 ezerért akcióban megéri. Máshol drágábban árulják.
nem tudom milyen laptopjaid lehettek eddig, de biztos gagyik és ócskák, ha még ez a kettő játék SEM ment rajta. Nem a szüleid vették mindig? Nem "a szomszéd ajánlotta", illetve nem a jófogás.hu-n fogták rá boomerek, hogy "jó és kitűnően használható"?
Ha nem értesz hozzá, ott a gepigeny.hu, ami segít, illetve nagyon fennállhat a veszélye annak, hogy az illető túl jót (nem használja ki, pénzkidobás) vagy túl rosszat (nem használható, szintúgy pénzkidobás) választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!