Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szeretnék egy laptopot amin...

Szeretnék egy laptopot amin elfut egy két játék, ez jó lesz?

Figyelt kérdés

Leszőgezném hogy kicsit se értek a laptopokhoz szoval ha valami hülyeséget írok azért elnézést, laptopot szeretnék venni, nem kizárolag játszás céljábol de szeretném ha a Minecraft illetve a Roblox meg az ehhez hasonló játékok elfussanak rajta, nekem akárhányszor volt laptopom, ezek a játékok mindig laggoltak, fogalmam sincs milyen laptopok voltak azok..kinéztem magamnak most egyet amit szívesen megvenné

Erről lenne szó: [link]

Ezen a laptopon elfutnak ezek a játékok?

2023. máj. 26. 23:55
 1/9 anonim ***** válasza:
39%

Az IdeaPad a legalja a "gamer" laptopok között. Nyilván van mindegyik gyártónak szar szériája, de a Lenovo nem véletlenül a legolcsóbb (3 Lenovo laptop tulajaként mondom).

eMAG-ról/eMAG-on keresztül nem ajánlom a vásárlást, nagyon hulladék az ügyfélszolgálatuk és a garanciáztatás. 30 napon belül szó nélkül visszaveszik a termékeket, de utána ha elromlik és még garanciaidőn belül van, akkor szerencsejáték az egész ügyintézés (vagy bejön, vagy nem).

10 ezerrel drágább, de kb. 25%-al több teljesítmény [link]

Azért az RTX 3050Ti és a 6 magos Ryzen fényévekkel jobban megéri mint a 1650 meg a 4 magos i5.

2023. máj. 27. 00:16
 2/9 anonim válasza:
10%
Valaki tud ajánlani laptopot ami viszonylag nem drága csak általános netezésre kéne?
2023. máj. 27. 01:03
 3/9 A kérdező kommentje:
Én megértem hogy szar, de leginkább nem is játékra kellene, csak vannak ezek a játékok és egyszer kétszer igazán játszanék velük, a lényeg hogy elbírja e azokat a játékokat ez a laptop vagy sem?
2023. máj. 27. 01:49
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Kérdező, sikerült értelmezned amit az #1 írt? 300 ezer helyett 310 ezerért egy sokkal jobb laptopot tudsz venni. Ha nem sikerült felfogni, akkor az emagost pont neked rakták félre :)
2023. máj. 27. 02:27
 5/9 anonim ***** válasza:
30%

2) [link]

Kérdező kérdés milyen játék..240-ért nem rossz vétel.

2023. máj. 27. 09:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Roblox, Minecraft, illetve az emulatoros játékok, nintendo 64 emulatoron akár super Mario 64, tehát nem olyan nagy teljesítményű játékokrol van szó, ha már ezeket viszi a laptop már bőven megérte megvennem
2023. máj. 27. 09:10
 7/9 anonim ***** válasza:
77%

240 ezerért akcióban megéri. Máshol drágábban árulják.

[link]

2023. máj. 27. 09:16
 8/9 anonim ***** válasza:
67%
Bőven elmennek rajta ezek a játékok.
2023. máj. 27. 10:24
 9/9 anonim ***** válasza:

nem tudom milyen laptopjaid lehettek eddig, de biztos gagyik és ócskák, ha még ez a kettő játék SEM ment rajta. Nem a szüleid vették mindig? Nem "a szomszéd ajánlotta", illetve nem a jófogás.hu-n fogták rá boomerek, hogy "jó és kitűnően használható"?

Ha nem értesz hozzá, ott a gepigeny.hu, ami segít, illetve nagyon fennállhat a veszélye annak, hogy az illető túl jót (nem használja ki, pénzkidobás) vagy túl rosszat (nem használható, szintúgy pénzkidobás) választ.

2023. jún. 14. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!