Ncore meghívó ti megkapjátok (mi)?
Te ezt honnan veszed free reg vvan az ncore-on????
én bent vagyok de ilyenrről nem tudok!!!!
Te mivel regelve vagy nemlátod, ki is írták mert elszeretnék kerülni azt hogy egy embernek több accauntja van.
Meghívó igénylés
Ha nincs ismerősöd, de be szeretnél jutni az oldalra, itt a lehetőség.
Úgy érzed, hogy megállnád a helyed az oldalon? Töltsd ki az itt látható űrlapot és győzz meg minket!
A sebességet a következő formában adjátok meg: LE/FEL Mbit/s
pl. egy átlagos UPC esetén: 30/3 Mbit/s
A dupla regisztrációt büntetjük, ha ilyet észlelünk mindegyik accountot töröljük. Felhívjuk a figyelmet, hogy az így bekerülo felhasználókat fokozottan ellenőrizzük!
Az indoklást próbáld meg értelmesen 2-3 mondatba belesűríteni, ezzel a saját esélyeidet is növeled.
A jelentkezők elbírálása a staff egyedi elbírálása alapján történik, a sikertelen igénylésekről nem küldünk visszajelzést. A beérkező kérelmeket 2-3 napon belül elbíráljuk.
meghívót lehet igényelni.
hát mert kamuzol ezért lehet bejutsz de ki is vágnak pillanatok alatt.
amúgy meg ha a sünök seed szerverre utaznak, nem feltétlen előnyös az oldal számára ha oda töltesz fel, mert őket is veszélyezteted.
20:56 vok, haverodnak ezek szeirnt mázlija volt, hiszen a kommentedben is írják: A beérkező kérelmeket 2-3 napon belül elbíráljuk.
Addig még van esély válaszra.
20:56 ez rossz is meg jó is.
de szerintem őket nemérdeklik a sünök hát leállították az ncore-t rá 1 napra már mwnt...
2 hétig nem volt ncore...
és komolyan gondoltam hogy rájönnek hogy kamuzol, és törölnek majd...
Ez már nem az én dolgom.
Én már bent vagyok egy ideje.
Van 40Tb upom, és meggyőződésem hogy akik így bekerülnek. 75%-uk törölve is lesz, mert nem lesznek hasznos tagjai az oldalnak.
Véleményem szerint.
De csináljátok úgy hogy ne így legyen:)
1 tanács: seedelj és ne írogasd se fórumba se sehova az oldalt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!