Régi laptopról hogy tudom áttenni az adatokat (programok stb. ) az újra?
Figyelt kérdés
Szóval kapok egy új laptopot, és szeretném ha minden adatot, programot átrakhatnék az új gépre a mostaniról..
Hogy kell ezt majd csinálnom?
Vagy ezt érdemes szakemberrel csináltatni?
Esetleg meg tudom én is oldani magamnak? Nem vagyok egy informatikai guru...
+1 kérdés:
Van telepítve vezetékes net is a mostani gépre...Azt is át lehet telepíteni az újra?Vagy ahhoz ki kell hívni a netszolgáltató emberét, hogy az új gépre is feltelepítse?
Bocs a laikus kérdésekért:P
2010. okt. 10. 18:48
1/5 A kérdező kommentje:
most is laptopom van egyébként
2010. okt. 10. 18:51
2/5 A kérdező kommentje:
Ha esetéeg az új gép pl.kisebb memóriájú lenne, mint a mostani,akkor mit lehet tenni?(még nem tudom,milyen lesz az új gép..)
2010. okt. 10. 18:57
3/5 A kérdező kommentje:
*esetleg
2010. okt. 10. 18:58
4/5 anonim válasza:
A netet be kell állítani az új gépen is, de ez nem nagy munka, nem kell hozzá a szolgáltató embere. Ha nem tudod hogyan kell, akkor írj privátban, mikor meglesz a lapotop. (Kérdéseket nem mindig figyelem). Szerintem a legegyszerűbb mód az adatátvitelre, egy Crosslink (kereszt) UTP kábellel összekötni a két gépet és egy helyi hálózatot létrehozni, mely gyorsabb adatmozgatást tesz lehetővé mint cd vagy pendrive-ra írni és felmásolni az új gépre.
5/5 anonim válasza:
Nekem a rendszergazda barátom összekötötte a régi és az új gépet adatkábellel és minden saját cuccot átmentett az újra. De ez asztali gépekkel történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!