Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen gamer laptopot vegyek...

Milyen gamer laptopot vegyek 10 éves gyereknek?

Figyelt kérdés
350-et szánok rá, plusz 50 a játékokra. Minecraft, Scrap Mechanic, Roblox meg valami autós játék kell neki. Ennyiért lehet jót kapni?
2023. máj. 18. 23:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Semmilyet, 10 évesen ne a gépen játszon.
2023. máj. 19. 00:20
 2/11 anonim válasza:
73%
10 évesnek?? Játék autót max
2023. máj. 19. 01:52
 3/11 anonim ***** válasza:
35%

[link]

Nézd meg ennek a tulajdonságait, ebben az árkategóriában kb. ilyet kapsz. De ez jónak tűnik. Lehet nem fog mindent elvinni a legmagasabb grafikán, de talán 10 évesen nem fog ezen megsértődni.

2023. máj. 19. 02:34
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Nekem nincs gyerekem, de próbálj az ő fejével gondolkodni, ne a sajátoddal, mert a fentiekhez sem kell "gamer" szintű gép. Kell neki egyáltalán ilyesmi? Abban akkor is biztos vagyok, hogy egyáltalán nincsenek a tiedhez hasonló igényei, legfeljebb hogy maga a gép legyen mondjuk kék, hardverről fogalma sincs, a leggyengébb 10 éves is bőven jó, kis felbontás is jó, tehát esetleg valamilyen tablet jöhetne szóba színes tokkal, pl. Amazon Fire Kids eszközök: [link]

Hangsúlyozom, ha kell egyáltalán bármi ilyesmi.

2023. máj. 19. 07:56
 5/11 anonim ***** válasza:
63%
Ilyet: [link]
2023. máj. 19. 08:00
 6/11 P.O.C. ***** válasza:
59%
Jajj hagyjuk már ezt az álszent dumát. Hogy egy 10 éves gyereknek nem szabad játszani számítógépen mert az róósz. Ennyi idősen már felsős, egyáltalán nem kicsi hozzá. Csak csak nem szabad hagyni hogy egész nap előtte üljön, ennyi.
2023. máj. 19. 08:22
 7/11 A kérdező kommentje:

Felesleges, mert tud angolul meg ez kisebbeknek való.

HP Pavilion Gaming 15 néztem Ryzen procival. Ez a TUF ugye Intel i5. Jobb az Intel mint a Ryzen?

2023. máj. 19. 08:23
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
#4 vagyok, ha mindenképpen vennél, szerintem gondolj arra, hogy esetleg egy kisebb jobb lenne, akár mert könnyebb. Pl. [link]
2023. máj. 19. 08:47
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi. Azt szeretném még szem előtt tartani, hogy pl 4-5 év múlva amikor mit tudom én Forza vagy NFS vagy Fifa akar játszani, akkor ne számítson elavultnak már a gép. Szóval hosszútávra kellene.
2023. máj. 19. 08:52
 10/11 anonim ***** válasza:
41%
Gondolj egy 4-5 éves gépre. Akkor is elavult, ha viszonylag erős. Szerintem nem érdemes most egy sokkal drágább gépet venni, amit úgysem használna ki évekig, csak azért, hogy pár évig ne kelljen lecserélni, és nem is lehetsz biztos benne, hogy nem lesz valami baja.
2023. máj. 19. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!