Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Audio cd a kocsiba mp3-ról?

Audio cd a kocsiba mp3-ról?

Figyelt kérdés

Van egy beteg kisfiam, aki idegrendszeri problémákkal küzd. Az autónkba szeretnék audio lemezt készíteni, hogy hosszabb útra is el tudjunk menni, mert csak bizonyos számokat hallgat meg, de azt sokszor. A kocsiba pedig mp3 nem támogatott formátum, csak a sima audio lemez. a gépünkön win10 másikon win11 van, valamelyikre esetleg van olyan ingyenes program amivel ezt meg tudom oldani? mert megírta, de folyton error jelzésű a kocsiban, csak a gép viszi le, de ha látná, hogy a kocsiban van a laptop akkor nem nézelkődne, csak azzal foglalkozna sikítva. Légyszi valaki segítsen részletesen leírva mit tudok tenni. Letöltöttem a zenéket amit szeret, de nem tudom hogyan tovább, pedig a videókat is követtem a youtubon, nekem ez már kínai, pedig a jó öreg vistán a nero-val mindent lehetett :)

Köszönöm!

2023. máj. 17. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:
36%

Szivargyújtós USB-s lejátszó nem oldható meg? Azok már boldogulnak a legnépszerűbb formátumokkal (Mp3, M4a, Aac, Flac).

Egyébként a legtöbb cd író szoftvernek (Nero, Ashampoo, Cd Burn xp) tudnia kell a hanglemez készítését.

2023. máj. 17. 20:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

windows media player - minden gépen ott van

[link]

cdda a hagyományos audio cd.

2023. máj. 17. 20:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
CDBurnerXP tud audio CD-t csinálni. Jobb szoftver, mint a Windows Media Player
2023. máj. 17. 20:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Jajjj remélem jó lesz a cd. De ha nem, akkor az 1.válaszoló által írt azt nem értettem, hogy ha szivargyújtóba dugom, hogy fog a rádióm hangszóróján szólni? Nagyon alap a lejátszó 2007es autó ... Abba is jó lehet?
2023. máj. 17. 20:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Ja és az hogy pl 12es sáv nem írható? 😒 az mit jelenthet? Ilyeneket írt a cdburnerxp. Lehet, hogy írásvédett vagy nem is tudom
2023. máj. 17. 20:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem sikerül megoldani akkor írj privátban és segítek.
2023. máj. 17. 21:17
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Media player megoldotta. De balf..z vagyok te jó ég. Mostanában mással voltam elfoglalva. Mindenkit ölelek, holnap megyünk egy kört a városban az tuti. Majd nem akar kiszállni se 😂

Mindenkinek jó egészséget! A párommal mentünk ki berakni a lemezt. Olyan dicséretet kaptam 😍☺

Mégegyszer köszönöm!

2023. máj. 17. 21:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Audio CD -n max 1 óra 20 perc zene fér el.
2023. máj. 17. 21:26
 9/9 A kérdező kommentje:
66 perc lett, de majd letolom többször ha messzebb megyünk esetleg. Jajjj nagyon örülök.
2023. máj. 17. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!