Audio cd a kocsiba mp3-ról?
Van egy beteg kisfiam, aki idegrendszeri problémákkal küzd. Az autónkba szeretnék audio lemezt készíteni, hogy hosszabb útra is el tudjunk menni, mert csak bizonyos számokat hallgat meg, de azt sokszor. A kocsiba pedig mp3 nem támogatott formátum, csak a sima audio lemez. a gépünkön win10 másikon win11 van, valamelyikre esetleg van olyan ingyenes program amivel ezt meg tudom oldani? mert megírta, de folyton error jelzésű a kocsiban, csak a gép viszi le, de ha látná, hogy a kocsiban van a laptop akkor nem nézelkődne, csak azzal foglalkozna sikítva. Légyszi valaki segítsen részletesen leírva mit tudok tenni. Letöltöttem a zenéket amit szeret, de nem tudom hogyan tovább, pedig a videókat is követtem a youtubon, nekem ez már kínai, pedig a jó öreg vistán a nero-val mindent lehetett :)
Köszönöm!
Szivargyújtós USB-s lejátszó nem oldható meg? Azok már boldogulnak a legnépszerűbb formátumokkal (Mp3, M4a, Aac, Flac).
Egyébként a legtöbb cd író szoftvernek (Nero, Ashampoo, Cd Burn xp) tudnia kell a hanglemez készítését.
Köszönöm szépen! Media player megoldotta. De balf..z vagyok te jó ég. Mostanában mással voltam elfoglalva. Mindenkit ölelek, holnap megyünk egy kört a városban az tuti. Majd nem akar kiszállni se 😂
Mindenkinek jó egészséget! A párommal mentünk ki berakni a lemezt. Olyan dicséretet kaptam 😍☺
Mégegyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!