Hálózati probléma oka?
A gond megoldódott, csak kíváncsi volnék mi okozhatta, esetleg van valakinek ötlete?
Tegnap frissítettem BIOS-t ( Z590 Aourus Ultra ). Rendben megvolt a dolog, felment szépen, utána ugye mivel alapra álltak a beálíltások 3 dolgot állítottam: XMP, ResizeableBAR és a venti profilt tettem silentre.
Utána rendben használtam a gépet, többször volt újraindítva, semmi gond.
Ma délelőtt is bekapcsoltam használtam, újraindítottam és nem volt net.
Eszközkezelőben 10-es kód volt kinn az Ethernet controllernél, hogy nem sikerült elindítani.
Megpróbáltam sorban hibalehárítást, eszköz letiltását, engedélyezését, letöltöttem az alaplap oldaláról a drivert, próbáltam azzal, letöltöttem közvetlen Inteltől azzal sem ment.
Routert újraindítottam, kábelt kihúztam, vissza, még áramtalanítás is megvolt, BIOS resettel karöltve persze semmi.
Végső megoldásként a Win visszaállítást megpróbáltam kicsivel azutáni pontra miután BIOS-t frissítettem.
Nos ez utóbbi megoldotta.
De vajon mi okozhatta ezt az egészet? Azóta megpróbáltam többször újraindítani stb, egyelőre okésnak néz ki a dolog, de félek újra előjön, jó lenne úgymond megtudni az okát és esetleg kivédeni.
Valakienk ötlete esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!