Létezik olyan, hogy az akkumulátor egy pillanat alatt lemerül?
Figyelt kérdés
Van egy Surface Go 2 tabletem, pár percig ki volt kapcsolva a képernyő, amíg nem használtam, majd amikor megnyomtam a bekapcsológombot, csak kb. egy tizedmásodpercre kapcsolódott be, majd egy halk kattanás kíséretében, ami nem tudom, honnan jött, el is szállt. Újra bekapcsoltam, és egy üres akkumulátor ikon jelent meg középen, ami azért furcsa, mert emlékeim szerint nem volt lemerüléshez közeli állapotban, ráadásul amikor töltőre tettem, és harmadszor is bekapcsoltam, indulás után 2%-on volt az akkumulátor, holott 15%-nál már jelezne tudtommal, hogy most aztán ki fog kapcsolni. Mi történhetett?2023. máj. 14. 15:46
1/3 anonim válasza:
Igen, előfordulhat, hogy az akkumulátor egy pillanat alatt lemerül. Ennek számos oka lehet.
Az akkumulátor hibája vagy meghibásodása miatt meglehet, hogy hirtelen lemerül.
Ha a használt töltő nem megfelelő, vagy hibás, az nem tudja megfelelően feltölteni az akkumulátort.
Érdemesnek tartanám megnézetni egy szervizbe.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem volt töltőn, ami egyébként kiváló állapotú gyári Surface Connect töltő. Mindenesetre persze majd elviszem szervizbe, ha még előfordul, vagy más bajok is lesznek. Még azt sem mondanám, hogy gyorsan szokott lemerülni.
2023. máj. 14. 16:57
3/3 anonim válasza:
Ilyenkor általában nem lemerül, hanem a feszültség ingadozik, és leszbegy olyan alacsony pontja, ami miatt kikapcsol már. A feszültség ingadozásának jele lehet az időnkénti belassulás/ fagyás is. Az akksi halálát jelzi sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!