Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Normális hogy ennyire pörög a...

Normális hogy ennyire pörög a laptop ventilátorja?

Figyelt kérdés
vettem egy asus zenbookot-ot,és nagyon pörög a ventilátorja.sima böngészésre használom csak,és szerintem attól nem kéne ennyire pörögnie,mert egy i7-es procinak,meg 16 giga ramnak nem kéne hogy megterhelő legyen szerintem.Plusz sokkal lassabbnak is érzem ezt a gépet mint az előzőt,és papíron azért ez erősebb.Vigyem vissza garanciába megnézetni szerintetek?
2023. máj. 9. 20:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mennyi használati idő után következik be ez? Milyen felületen használod a laptopot? Háttérbe bármilyen folyamat közben fut? Pl. frissítés, vírusírtó vizsgálat, hasonló dolgok. Böngészés alatt mit értesz?
2023. máj. 9. 20:23
 2/13 A kérdező kommentje:
leginkább az ágyban hazsználom.kb az első percektől kezdve már ezt csinálta.hozzá kell tenni,hogy eléggé porosak ezek a lakások ebben a tömben amiben lakok,összetakarít az ember,és másnap már megint áll a por.biztos hogy ez is közrejátszik,de pl az előző gépem ezt nem csinálta.bongészés alatt youtube videók nézése,meg általános netezés,nem fut semmi a háttérbe.
2023. máj. 9. 20:28
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha az ágyban használod, akkor mindenképpen tegyél alá valamit, ami megemeli a gépet a ventillátoroknál, így az levegőáramlást jobban tudod biztosítani. Személy szerint mondjuk ágyba ne igazán használd szerintem a gépet Videó nézés közben milyen felbontásba szoktál tartalmat fogyasztani? Kb mikor vetted a gépet? Ha már van egy éve akkor lehet nem ártana kitakarítani a ventillátoroknál legalább, amúgy egy félév után is már ildomos megcsinálni ezt. Az előző géped valószínüleg nem rendelkezett ekkora teljesítménnyel (bár lehet tévedek). Nagy teljesítményű hardverek gyorsabban is melegednek.
2023. máj. 9. 21:00
 4/13 A kérdező kommentje:
januárban vettem.az ágyban is úgy használom,hogy kap levegőt bőven,nem lerakva az ágyra.Sima 1080p felbontásban általában.de szerintem ezeknek nagyon nem kéne megterhelnie annyira a gépet,hogy bekapcsolás után már egyből pörögjön a ventilátor.Az előző gépem se volt olyan gyenge,abban egy i5,8gb ram,meg egy 256-os ssd volt.vagy egy szar széria ez,vagy a gép szar amit kifogtam.
2023. máj. 9. 21:05
 5/13 anonim ***** válasza:
Egy pontos gép típust tudsz írni?
2023. máj. 9. 21:07
 6/13 anonim ***** válasza:

Először meg kellene nézned feladatkezelőben, hogy a háttérben használja e valami a processzorod.

[link]

2023. máj. 9. 21:17
 7/13 A kérdező kommentje:
ASUS ZenBook 13 UX325JA-KG321WS
2023. máj. 9. 21:25
 8/13 anonim ***** válasza:
Használtan vetted?
2023. máj. 9. 21:26
 9/13 A kérdező kommentje:
nem.újonnan a telekomtól
2023. máj. 9. 21:28
 10/13 anonim ***** válasza:

Ez egy integrált videókártyás laptop így a 1080p is megfogja hajtani hiába Iris Xe van benne. Tehát a ventillátor bekapcsolása youtube közben elég gyakori lesz, ha mást is csinálsz mellette akkor meg végképp.

#1 voltam

2023. máj. 9. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!