Normális hogy ennyire pörög a laptop ventilátorja?
Figyelt kérdés
vettem egy asus zenbookot-ot,és nagyon pörög a ventilátorja.sima böngészésre használom csak,és szerintem attól nem kéne ennyire pörögnie,mert egy i7-es procinak,meg 16 giga ramnak nem kéne hogy megterhelő legyen szerintem.Plusz sokkal lassabbnak is érzem ezt a gépet mint az előzőt,és papíron azért ez erősebb.Vigyem vissza garanciába megnézetni szerintetek?2023. máj. 9. 20:17
1/13 anonim válasza:
Mennyi használati idő után következik be ez? Milyen felületen használod a laptopot? Háttérbe bármilyen folyamat közben fut? Pl. frissítés, vírusírtó vizsgálat, hasonló dolgok. Böngészés alatt mit értesz?
2/13 A kérdező kommentje:
leginkább az ágyban hazsználom.kb az első percektől kezdve már ezt csinálta.hozzá kell tenni,hogy eléggé porosak ezek a lakások ebben a tömben amiben lakok,összetakarít az ember,és másnap már megint áll a por.biztos hogy ez is közrejátszik,de pl az előző gépem ezt nem csinálta.bongészés alatt youtube videók nézése,meg általános netezés,nem fut semmi a háttérbe.
2023. máj. 9. 20:28
3/13 anonim válasza:
Ha az ágyban használod, akkor mindenképpen tegyél alá valamit, ami megemeli a gépet a ventillátoroknál, így az levegőáramlást jobban tudod biztosítani. Személy szerint mondjuk ágyba ne igazán használd szerintem a gépet Videó nézés közben milyen felbontásba szoktál tartalmat fogyasztani? Kb mikor vetted a gépet? Ha már van egy éve akkor lehet nem ártana kitakarítani a ventillátoroknál legalább, amúgy egy félév után is már ildomos megcsinálni ezt. Az előző géped valószínüleg nem rendelkezett ekkora teljesítménnyel (bár lehet tévedek). Nagy teljesítményű hardverek gyorsabban is melegednek.
4/13 A kérdező kommentje:
januárban vettem.az ágyban is úgy használom,hogy kap levegőt bőven,nem lerakva az ágyra.Sima 1080p felbontásban általában.de szerintem ezeknek nagyon nem kéne megterhelnie annyira a gépet,hogy bekapcsolás után már egyből pörögjön a ventilátor.Az előző gépem se volt olyan gyenge,abban egy i5,8gb ram,meg egy 256-os ssd volt.vagy egy szar széria ez,vagy a gép szar amit kifogtam.
2023. máj. 9. 21:05
5/13 anonim válasza:
Egy pontos gép típust tudsz írni?
6/13 anonim válasza:
Először meg kellene nézned feladatkezelőben, hogy a háttérben használja e valami a processzorod.
7/13 A kérdező kommentje:
ASUS ZenBook 13 UX325JA-KG321WS
2023. máj. 9. 21:25
9/13 A kérdező kommentje:
nem.újonnan a telekomtól
2023. máj. 9. 21:28
10/13 anonim válasza:
Ez egy integrált videókártyás laptop így a 1080p is megfogja hajtani hiába Iris Xe van benne. Tehát a ventillátor bekapcsolása youtube közben elég gyakori lesz, ha mást is csinálsz mellette akkor meg végképp.
#1 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!