Miért kell az OpenAI weboldalnál (a ChatGPT-nél) a regisztrálásnál telefonszámot megadni?
Figyelt kérdés
Engem ez idegesít nagyon. Nem akarok számot megadni... Vélemények erről?2023. máj. 8. 18:22
1/7 anonim válasza:
Azért, mert telefonszám nélkül valószínűleg több ezerszer túlterheltebb lenne. Vagy így akarják kiszűrni az információ gyűjtő botokat.
2/7 anonim válasza:
Jókat írt az első, szerintem a válaszának második eleme miatt, de az elsőben is lenne ráció.
3/7 anonim válasza:
Biztonsági elem, nincs kockázata a telefonod megadásának. Csak hitelesítő kódok küldésére használják. Természetesen nem kötelező azokat az oldalakat használni, amik elvárják a megadást, viszont ma ez számít a biztonsági standardnak.
4/7 anonim válasza:
Hogy hajnal háromkor felhívogathassanak azzal hogy "szeretem ha büdös a picsa egy kicsit".
5/7 anonim válasza:
Mert ha nem kell telefonszám, akkor egy általános iskolás "hekkerjóska" legenerál párezer emailt amivel beregisztrál. Telefonszámot nem olyan egyszerű szerezni, és szépen vissza lehet az ilyet fogni.
6/7 anonim válasza:
Nekem az a véleménye, hogy mindenhol ez lenne az alap, ha nem akarják felesleges spammereket...
7/7 anonim válasza:
Hogy minél többet tudjanak rólad. Kamu e-mailt csinálhatsz, de azt jóval nehezebben tudják lenyomozni, hogy a tiéd, míg a telefonszámod valószínűleg a saját nevedre van regisztrálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!