Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fullos gépet terveznék venni,...

Fullos gépet terveznék venni, változtassak valamin?

Figyelt kérdés

proci: AMD RYZEN 9 7950X3D

alaplap: ASUS ROG CROSSHAIR X670E EXTREME

ház: LIAN LI Odyssey X TG fekete

vga: ASUS ROG-STRIX-RTX4090-24G-GAMING ROG STRIX GEFORCE RTX® 4090 24GB GDDR6X DLSS3

ram: (2x2 64gb) G.SKILL 32GB Trident Z5 RGB DDR5 6800MHz CL34 KIT

táp: ASUS ROG THOR PLATINUM II 1000W

ssd: 2db Kingston Fury 4TB Renegade M.2 PCIe M.2 2280 SFYRD/4000G

Változtassak valamin? Pénzem van, de nem akarok évente cserélgetni :D

Tudtok olyan helyet, ahol vállalnak vízhűtést?

2023. máj. 8. 15:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha arra ment ki, hogy összedobd a legdrágább dolgokat és jó nagyot lehessen mondani, akkor rendben van, de ha meg gyakorlatban néznénk akkor pl játékok alatt a 7800X3D pl gyorsabb mint a 7950X3D, mert utóbbi csak egyik CCD-re kapott 3D Cache-ot, és ha a másik CCD kerül használatba akkor lassabb lesz játékok alatt, ahogy pl a 64GB RAM is teljesen felesleges, a 32 is csak 100-ból 1-2 játéknak kell ami 16-nál többet használ ha tud.
2023. máj. 8. 15:47
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Ez az, hogy csak tervezed. Nem az, hogy meg is fogod venni ezt a képzeletbeli PC-t 😂
2023. máj. 8. 16:46
 3/6 A kérdező kommentje:

irigy vagy?

Én csak nézegetem az alkatrészeket, aztán veszek.

2023. máj. 8. 17:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok PC guru, ezért tettem fel a kérdést, hogy hátha valaki tud jobbat...
2023. máj. 8. 17:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

AMD nem igazán szereti még az ilyen magas memóriasebességet, így alacsonyabb CL értékű, de lassabb memóriát érdemes választani. Tehát CL30 6000 mhz lehet a cél.

(RGB szerintem hülyeség, de ezt te döntsd el)

Jó lenne tudni, hogy mi a gép célja. Ez nem játékra való gép jelenleg.

2023. máj. 9. 08:18
 6/6 A kérdező kommentje:

Nagyjabol jatekra. 2 monitort hasznalok.

Mar mindegy, megrendeltem, csak VGA-t még nem.

5# én értem, hogy neked hülyeség, de ettől nem fog változni a gyorsaság, ha rgb nélkül veszek, nem?

De azért köszi, te válaszoltál itt normálisan.

Ami nekem tetszik, azt megveszem, mert megtehetem.

Én csak azt akarom, hogy minél fullosabb legyen. A jelenlegi gépem 4 éves már, de már ideje váltani…

2023. máj. 9. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!