Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csináljak h qrva pró...

Mit csináljak h qrva pró legyek a cod2be? Tudom h hülye kérdés, de erről szól az oldal, hogy kérdéseket tegyünk fel :DD:

Figyelt kérdés
qrva sokat gamelek lassan 3éve multis játékokkal és mégse tudom kihozni a maximumot,úgy értem cb-n,nc-n meg ieneken de pubon tudok lőni :DD vmi javaslat ?
2010. okt. 9. 22:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Engedd el az egeret (csak lassan, óvatosan, tudom nehéz), és bizonytalan léptekkel sétálj ki a napra! :) Csodát tesz :)
2010. okt. 9. 22:51
 2/10 A kérdező kommentje:
az nem vált be :S
2010. okt. 9. 23:05
 3/10 anonim ***** válasza:
csökkentsd a játék idejét,de vigyázz fokozatosan!!napi 24ről először 22-re majd kétnaponta 2 órával kevesebbet,aztán meg próbáld a tekinteted levenni a monitorról,de csak óvatosan!!majd egér elengedése,és próbálj felállni,tanulj meg újra járni,sokat kell ezt gyakorolnod,ha kimész a napra vegyél fel uv szűrős szemüveget mert a szemed csak a monitor 75hzjéhez van hozzászokva.Legyél nagyon óvatos!
2010. okt. 9. 23:44
 4/10 anonim ***** válasza:

Hogy pro legyél:

1.250 fps, vagy 125 többel ne játsz!

2.Normális egér. Nem muszáj gamer csak jól csússzon.

3.Ne idegeskedj ha lelőnek, nyugodtan játsz.Ne máson járjon az eszed a cod közben.

4.Érezd magad pro-nak és lazán játssz.

5.Próbálj makkolni (nozoom,stb.)

6.Nézz fragmoviekat és nézd a helyeket ahol sok embert lőnek.

7.Ne csak TJ-n told, hanem a többi akár nem annyira ismert mapon is pl.: Wallendar és a havas mapok.

Amúgy hány órád van cod2ből?

2010. okt. 10. 00:01
 5/10 anonim ***** válasza:
jah amúgymég próbálj zene közben játszani és engedd el magad. Így jobban megtanulod honnan jönnek az emberek stb. Mert ugye csak a szemedre és a kezedre hivatkozhatsz. Előző voltam.
2010. okt. 10. 00:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Meg ne egész nap a cod2vel játsz.Csökkentsd a játék időd. Pl.: csak warra járj stb.

napi pár óra játék. Meg legyél kipihent, hogy koncentrálni tudj. A cod amúgy a gondolkodáson alapszik nemcsak azon hogy tudsz lőni. Találj ki stratégiákat stb. Előző voltam megint. :)

2010. okt. 10. 00:05
 7/10 A kérdező kommentje:
Milyen egeret vegyek ? am majdnem 2000 óra codom van :S :D
2010. okt. 10. 00:14
 8/10 anonim válasza:
Logitech MX 518!!! Nekem már 4 éve ez az egérke van meg, és még mindig professzionális! 9000 HUF körüli az ára, és még így is megéri!
2010. okt. 10. 01:14
 9/10 A kérdező kommentje:
melyik egerek csúsznak jól? am én most a razeren filózok
2010. okt. 10. 12:04
 10/10 anonim ***** válasza:
ha olcsó, DE JÓ egér kell akkor: Gigabyte GM–M6800 Gaming Opt. 1600/800dpi 3000 Ft körül van, Ha ennél jobb kell akkor sztem A4TECH X7 et vegyél az 5ezer körül. Ha igazán sok pénzt szánnál rá akkor Razer Roccat az 6000dpit tud.
2010. okt. 10. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!