Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mik a hátrányai egy 64 bites...

Mik a hátrányai egy 64 bites (Windows 7) rendszernek?

Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 18:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Jó, akkor elmagyaráznád, hogy mi a francnak emulálni, ha használhatnád alapból Windowson? Pl. egy nagyobb igényű programot amúgy sem lehet emulátorral, pl. játékok. Ne mondd, hogy a Windows kifagy, mert nem fagy ki, aki az ellenkezőjét állítja, az utoljára a Windows 95/98-at használta "Windows"-ként...Ja meg azt leszámítva, hogy olyan helyre kell, ahol ellenőrzik, eredeti-e a program.
2010. okt. 11. 17:10
 12/18 anonim ***** válasza:

"Ja meg azt leszámítva, hogy olyan helyre kell, ahol ellenőrzik, eredeti-e a program."

Ha már láttál illegális Linuxot én kiugrok az ablakon.

A linux nyílt forráskódú és ingyenes! (Kivételek vannak, de ritkák!)

Egyébként meg én még nem láttam olyan win-t ami ne fagyott volna meg. Azt elismerem, hogy a linux is tud fagyni de jóval ritkábban.

2010. okt. 11. 17:19
 13/18 anonim ***** válasza:

Játékok és komoly programok:

Igen a legújabb és legoptimalizálatlanabb programok nem futnak wine alatt, de játszottam és futtattam komolyabb dolgokat már rajta.

2010. okt. 11. 17:22
 14/18 anonim ***** válasza:
Pont arra írtam, hogy ne azt az esetet írd, hogy azért kell a Linux, mert ellenőrzik az eredetiséget, hanem hogy miben másban jobb, mint a Windows. Nekem most Windows 7 van fönt, k.b. január óra, és garantálom, hogy nem szokott fagyni egyáltalán. Tehát, mi más oka akad még, amiért valakinek érdemes Linuxot használnia, holott használhatna Windowst is? Természetesen hétköznapibb felhasználásról van itt szó, nem szerver-üzemeltetésről.
2010. okt. 11. 17:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Úgy elég nehéz, hogy nem írhatom az igazat.
2010. okt. 11. 17:25
 16/18 anonim ***** válasza:

Egyébként felesleges a vita.

-Te nemfogsz meggyőzni engem, hogy a Win jobb.

-Én nemfoglak téged meggyőzni, hogy a Linux jobb.

2010. okt. 11. 17:28
 17/18 A kérdező kommentje:

igen, szerintem is jó a linux, de szeretném használni a programokat, játékokat, amiket most ezért windows lesz. Egyébként volt Windows 7 32 bitem és elég jól működött.

kérlek, a kérdésre válaszoljatok

2010. okt. 11. 17:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Nyugodtan írd le, de nem tartom valami erős érvnek, hogy "a Linux kevesebbet fagy" :D Ha pedig valaki szervert üzemeltet, akkor használjon Linuxot, mivel az arra van kitalálva. De valóban "értelmetlen" egy kicsit ez, használjon mindenki azt, amit akar.
2010. okt. 11. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!