Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki aki minimálisan is ért...

Valaki aki minimálisan is ért photoshophoz vagy bármiféle képszerkesztőhöz, tudna segíteni egy pár perces feladatban?

Figyelt kérdés
Sajnos én nem értek hozzá, és egy képet rosszul mentettem el. Egy objektum körüli területet áttetszőre kéne állítani, egy adott színt meg egy másikra kicserélni. Aki meg tudná csinálni, kérem írjon privátban.

2023. ápr. 29. 20:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezt valószínűleg még a Paint 3D-ben is meg lehet oldani. Mintát láthatnánk?
2023. ápr. 29. 21:20
 2/8 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Átszínezni nem kell?
2023. ápr. 29. 21:31
 3/8 A kérdező kommentje:
bocsánat ezt privátban lehagytam, a pirosat egy halvány szürkére kellene átszínezni, körülbelül ilyenre #BDBDB7.
2023. ápr. 29. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Sajnos a Paint 3D rosszul ismeri fel a szélét, így nem lesz teljesen sima. És nem tudom, hol lehetne úgy feltölteni, hogy megmaradjon az átlátszósága.

A "piros" gondolom a szürkésrózsaszínt jelenti, sajnos csak úgy tudom, hogy a betűk szinte teljesen eltűnnek.

2023. ápr. 29. 21:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Így én csak félig tudtam megcsinálni.

Vagy jön majd valaki, aki profibb programhoz is hozzáfér, vagy lehet, hogy egyszerűbb lenne egy másik képet keresni.

2023. ápr. 29. 21:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Sajnálom, köszönöm, hogy megpróbáltad!
2023. ápr. 29. 21:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy nem igazán tudtam segíteni.

Átszínezésnél az a baj, hogy egyes szavak olyan vékonyan vannak írva, hogy nem ismeri fel a határokat, ezért az egész kép színét módosítja.

Szia!

2023. ápr. 29. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Kézzel kell kijelölni és legalább fél órás munka egy ilyen, talán több is, ha bonyolult alakzat. Pár perces feladat.... Ahogyan azt a laikus elképzeli.
2023. ápr. 30. 03:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!