A Pubg-ban (xbox one x konzol) hol és hogy lehet a grafikát beállítani?.sima basic módban van és sehogyse tudok rájönni hogy tudom fullra húzni.
Miért fogom ki mindig az ilyen embereket? Kérdezel valamit amiről totál gőzöd nincsen. Kapsz rá egy viszonylag részletes választ és utána személyeskedsz úgy, hogy még mindig gőzöd nincs arról amiről beszélsz. Itt egy táblázat, talán segít felfogni: [link]
A konzoloknak fix képességei vannak, értelmezhetetlen le vagy feltekerni a grafikát. Minden játék annyira kihasználja amennyire csak tudja ezeket a gépeket. Ha ez neked új információ akkor nem sok konzolod lehetett eddig, nekem viszont már akkor is volt mikor az Xbox mint márka nem is létezett még.
Látod már megint csinálod. Ha szóvá teszik neked akkor is a másik hibája. Semmilyen konzolos játékban nem hívják basicnek a grafikai beállításokat és amikor én játszottam még a játékkal akkor sem volt ilyen benne. Látatlanban az lenne az ötletem, hogy az csak az alapbeállításoknak az összefoglaló neve és ha megváltoztatsz ilyen-olyan opciókat akkor aktív lesz és azzal gyorsan vissza lehet ugrani az eredetire. Ha csinálsz egy képernyőfotót a menüről és feltöltöd valahova akkor talán többet tudok mondani. A PUBG mindig is egy ilyen elég kontár PC port volt nem lepődnék meg ha benne hagytak volna menüpontokat amivel konzolon semmit nem lehet kezdeni.
Elvileg a "Framerate Priority" menüpontot kellene látnod valahol. Ha bekapcsolod akkor 1080p60 lesz a játék ha kikapcsolod akkor 4k30 supersamplingolva ha kisebb a képernyőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!