Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért használja számtalan...

Miért használja számtalan szervezet, vállalat, stb. illusztrációnak az Apple termékeit?

Figyelt kérdés
Köztudott, hogy az Apple túlárazott hulladék, ezt még ide, a Gyakori Kérdésekre is számtalan, hiteles fiatalember leírta. Mégis számtalan helyen az Apple termékeit, pl. Macbookot használnak illusztrációnak. Példák, bútorkereskedő cégeknél a bútorokon szinte mindig Macboook van. Láttam gyógyszergyártó céget, aminek a tévéhirdetésében Macbookot használ a színész. De még a Nemzeti Választási Iroda címoldalán jelenleg is egy online kérelembenyújtásról szóló cikkhez egy Macbook fotója van rakva. Nyilván ezekben az esetekben ki van takarva az embléma és a név, vagy úgy van fotózva, hogy ne legyen látható, de a dizájnból egyértelműen felismerhető, hogy Apple termék. Fizet ezeknek az Apple? Hiszen sok fiatalember azt is leírta ide, hogy pl. a filmekben is azért használnak Macet, iPhone-t, mert az Apple fizet érte, hogy ezt tegyék.
2023. ápr. 26. 14:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem nem Apple reklám, egyszerűen jó a design, nincs rajta semmi sallang, ha stilizált laptopot akarsz rajzolni, az egy MacBook :-)

A többi az csak max. a te csalódottságod, mert a tied éppen elromlott. Mivel tökéletes termék nincs, ez bizony előfordul, ráadásul a túlárazottság külön topik is lehetne, mert szerintem meg nem az. Ha hasonló kategóriában és minőségben keresel más notebook-ot, akkor kb. ugyanezt a túlárazottságot fogod tapasztalni, ráadásul "hulladék" operációs rendszerrel.

2023. ápr. 26. 16:45
 22/27 anonim ***** válasza:
64%
21, Azt vágod, hogy kérdező csak ironizál, sejtésem szerint a fogalmatlan Apple-hatereket gúnyolja ki, akik irigységből szólják le ezeket a termékeket, annélkül, hogy valaha is lett volna nekik ilyenjük.
2023. ápr. 26. 17:58
 23/27 NTBS ***** válasza:
50%
Jó reklám.
2023. ápr. 26. 19:03
 24/27 Morzsi007 ***** válasza:
33%
Nem értem, ha hulladéknak tartod, akkor mégis miért van Apple mobilod meg órád és laptopod? Mazochista vagy vagy mi? Esetleg kaptad ajándékba?
2023. ápr. 27. 13:58
 25/27 anonim ***** válasza:
64%
24, Nem értem, hogy miért nem érted, hogy a kérdező ironizál, ahogy azt már korábban is leírtam. Teljesen világosan látható ez abból, ahogy fogalmaz. Mit nem értesz ezen, írd már le!
2023. ápr. 28. 10:24
 26/27 Morzsi007 ***** válasza:
50%
Nem értem, hogy miért nem érted, hogy nem értem az iróniát egyből. Most már értem Dr. Úr. 👍
2023. ápr. 28. 10:59
 27/27 A kérdező kommentje:
Dr. Magyar jó irányba kapizsgál. ;)
2023. ápr. 28. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!